Akcija za pomoć Stevanu Obradoviću: Uključili se i hercegnovski sportisti

Novljaninu, Stevanu Obradoviću(28) hitno su potrebna novčana sredstva za liječenje u Beču. Kampanju su pokrenuli prvo njegovi drugovi, a odmah su se uključili i hercegnovski sportski klubovi, košarkaši, vaterpolisti, triatlonci.

Stevan je u bolnici u Austriji na liječenju od kancera želuca i jednjaka, opake bolesti koja je već dosta napredovala, a za liječenje je potrebno više desetina hiljada eura. Ovo je i apel svim ljudima koji su u mogućnosti da se uključe u akciju kako bi Stevan mogao nastaviti svoje liječenje.

Večeras u 19 sati u Sportskom centru Igalo igraće veterani košarkaškog kluba Primorje sa Primorjem 1945. Seniori, juniori, kadeti, odmjeriće snage sa svojim starijim kolegama, bivšim igračima kluba, koji su doprinijeli popularizaciji košarke i samog sporta u Herceg Novom.

Ulaz će se naplaćivati samo 2 € i sva prikupljena sredstva biće namjenjena za liječenje velikog sportiste Stevana Obradovića, prenosi Radio Jadran.
Narednog dana u petak, od 19 sati u bazenu u Igalu će odigrati meč vaterpolisti Jadran Carina i Juga. Prihod sa utakmikce takođe je namjenjen Stevanu, koji je bio u juniorskom timu Jadrana.
Već u nedjelju moguće je još jedno masovno okupljanje i učestvovanje u 21. Novskoj ligi trčanja. Triatlon klub Herceg Novi poziva sve rekreativce da dođu na start i uplate iznos od 5 eura, koji će kompletno donirati za Stevanovo liječenje. Učesnici će trčati na 2,5 i 5 kilometara, od apartmanskog naselja Energoprojekta na Savini do Yahting kluba.

Akcija za pomoć Stevanu Obradoviću sve je šira i sve je više plemenitih darodavaca. Važno je spasiti jedan mladi život. Novljani i svi ljudi dobrog srca, to mogu.

Uplate se mogu izvršiti iz inostranstva kao i iz naše zemlje na sljedeći račun:

Erste Bank AD Podgorica
Svrha uplate-pomoć za liječenje Stevana Obradovića
Broj računa za domaći platni promet
540-32106200-23

Broj računa za uplate iz inostranstva
IBAN ME25540000003210620023
SWIFT OPPOMEPG

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама