Ako Anđelina ne pristane na nove uslove izgubiće starateljstvo

Foto: Getty

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit zahtev za razvod podneli pre dve godine, proces još nije ni blizu gotov. Ovaj put problem nije podela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Privremeno i potpuno starateljstvo je pripalo Anđelini pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivieni Knoks žive s njom. Anđelina ih sve vodi na svoja putovanja. Tako će ovo leto svi biti u Britaniji jer ona tamo snima drugi nastavak „Grdane“. Ali, Bred s tim nije zadovoljan i ako ona ne uradi mnogo više po pitanju boljeg odnosa sa bivšim, kako piše magazin „People“, može da se desi da izgubi starateljstvo. Sud je, naime procenio da je Anđelina roditeljstvo postavila kao teren za obračune sa Bredom, a sve je zaoštreno od kada je potvrdio vezu sa profesorkom Neri Oksman. Zasad je dobio pravo da ih poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imat će pravo da provede s njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan.

Foto: Getty
Foto: Getty
Anđelinin pravni tim navodi da je veoma neobično da sud ovako reaguje.

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima. Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena jer ima 16 godina. Dok Bred viđa decu s njima mora da bude psiholog, a Džoli mora da mu da brojeve mobilnih telefona sve dece da bi redovno bili u kontaktu. Ako ne pristane na te uslove, rizikuje da izgubi starateljstvo.

b92.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама