Aleksandra i Filip za svadbu zaradili pola miliona evra, evo na šta će POTROŠITI novac!

Dugo su razmišljali da li da tu sumu novca oroče u banci ali su na kraju ipak shvatili da je pamentije da uživaju i sebi obezbede neke stvari koje će im osigurati budućnost.

Popularna pevačica Aleksandra Živojinović i njen suprug Filip Živojinović dobili su pregršt poklona za svoju bajkovitu svadbu o kojoj je pričao ceo region, ali i novčane poklone sa, kako pišu pojedini mediji, abnormalnom cifrom.

Na glamuroznoj svadbi zaradili su oko pola miliona evra, a onda su odlučili da tu sumu novca potroše na način koji će im svakako biti od koristi.

Izvor koji je blizak ovom bračnom paru otkrio je da su mladenci imali želju da venčanje bude na svetskom nivou i da su povrh toga bili u velikom dobitku.

– Filipa i Aleksandru svadba je skupo koštala jer su hteli da to bude na vrhunskom nivou. Samo su zakup sale, dekoracija i hotelske sobe iznajmljene za goste stajali nekoliko stotina evra. Njihova želja da imaju kristale koji će se spušati sa plafona i leje cveća duge devet kilometara dovoljno govore o tome da nisu štedeli na ovom veselju. Međutim i pored toga njima je ostalo oko pola miliona evra. Kada su platili sve što je trebalo i častili organizatore, oni nisu mogli da veruju da su u dobitku zato su napravili finanskijski plan kako ta potroše pametno taj štek – kaže izvor blizak mladencima i dodaje:

– Filip se oko svega konsultovao sa Bobom, sa kojim ima otvoren odnos, a u koga ima poverenja. Dugo su razmišljali da li da tu sumu novca oroče u banci ali su na kraju ipak shvatili da je pamentije da uživaju i sebi obezbede neke stvari koje će im osigurati budućnost. Kako nisu otišli sada na medeni mesec, a Aleksandra ima gomilu nastupa tokom leta oni su shvatili da će zbog toga njihov budžet biti još puniji. Boba im je savetovao da kupe stan, iako Aleksandra ima svoj, a prvobitni je plan bio da žive na Bežanijskoj kosi. On im je rekao da investicija u Beogradu nikada neće da propadne, a svakako će im trebati veći stan kada, ako bog da, budu imali potomke. Uostalom, mogli bi i restoran koji su otvorili da prebace na tu lokaciju ukoliko kupe nekretninu na nekom atraktivnom mestu – objašnjava izvor.

Oni će uz to dati sebi oduška i iskoristiti da posete neku egzotičnu destinaciju, a Filip je imao ideju i da određenu sumu novca ulože u Aleksandrin novi album.

Svakako njih dvoje su planirali da jedan deo novca odvoje za putovanja i posete neku egzotičnu destinaciju tamo krajem godine kada pevačica bude imala manje nastupa, ali i za još nekoliko sličnih putovanja na koja planiraju da idu početkom naredne godine jer oboje imaju želju da obiđu što više zemalja i upoznaju različite kulture. U svakom slučaju, Filip je odlučio da jedan deo novca bude uložen u novi album njegove supruge jer želi da postprodukcija bude rađena u Americi što košta mnogo više nego bilo gde drugo. Do termina u tom studiju je teško doći pa su i cene srazmerne toj pomami – kroz osmeh kaže izvor koji nije želeo da otkrije koliko zapravo košta jedan takav angažman ali je dodao da će morati da izdvoje sigurno nekoliko stotina evra što premašuje cifru koju su dobili za svadbu.

Kako je zbog svoje supruge zapostavio svoju karijeru u Americi, izvor saznaje da će početi sa ulaganjem u nekretnine, jer želi da obezbedi svoju porodicu.

– Iako je Filip u poslednje vreme zapostavio svoju karijeru, kojoj žarko želi da se vrati jer je u njoj bio uspešan, on je uspeo da ostavi po strani novac kako bi jednog dana sebe obezbedio. Tu sumu novca nije dirao od tada i sada je želeo sebe da časti nekretninom van Srbije ali to pitanje do daljnjeg ostaje otvoreno – kaže izvor.

story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама