ASTRO I PUTOVANJE

Gdje treba da putuju u 2016. Lavovi, Strijelci, Škorpije i ostali znaci

Ovnovi vole visoke temperature, odličnu hranu i zapanjujuće turističke atrakcije. Dubai je savršen za njih.

Bik je hedonista koji voli da ispija dobro vino u skupocjenim čašama i da jede ukusnu hranu. Uz to želi da uživa u odličnom vremenu i kulturnom bogatstvu. Baš zato Prag je pravo mjesto za njega.

Bliznaci vole gužvu i dinamiku velikog grada, kao i neobuzdan noćni život. Ne čudi što se London nalazi ne njihovoj listi želja.

Bez obzira da je li riječ o reci ili okeanu, Rakovi obožavaju da budu blizu vode. Takođe vole da otkrivaju nove kuhinje. Grčka se zato nameće kao odlična ideja za Rakove.

Lavovi su ljubitelji luksuza i glamura, pa svuda putuju avionom i to prvom klasom . Pariz je njihovo omiljeno odredište.
Djevice su znatiželjne i detaljne. Na putovanjima biraju gradove poput Rima čije kulturno bogatstvo mogu istraživati danima i nedjeljama.

Vage su miroljubive i društvene osobe. Sunčana Španija za njih je pravi raj.

Odmor je za Škorpije sinonim za romansu. Upravo zato biraju romantična mjesta poput Venecije koje mogu posjetiti sa svojim partnerima.

Strijelci obožavaju putovanja, a posebno na mjesta na kojima mogu iskusiti različite kulture. Egipat je zato izvrsna ideja za njih.

Jarčevi su radoholičari, gladni moći i novca. Kad napokon zastanu i odvaže se na odmor biraju mondenske destinacije poput Maldiva.

Vodolije su znatiželjne i vole da iskuse nove stvari. Upravo zato su gradovi poput Berlina za njih izvrsna destinacija.

Ribe su sanjari, pa ne čudi što se najbolje osjećaju u čarobnim zemljama poput Japana.

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама