Bjelopoljac pao sa visine od 12 metara

Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Pućurica, inače radnik kompanije Franca-mesopromet, nalazio se na ravnom limenom krovu jedne od hala u blizini Imperijala, kada se lim provalio.

Pedesetogodišnji električar Šućro Pućurica iz Bijelog Polja teško je povrijeđen juče oko 10 sati nakon što je pao sa visine od 12 metara dok je radio na popravci krova u Industrijskoj zoni u naselju Nedakusi.

Pućurica, inače radnik kompanije Franca-mesopromet, nalazio se na ravnom limenom krovu jedne od hala u blizini Imperijala, kada se lim provalio. Pao je sa visine oko 12 metara na paletu na kojoj su bile gajbe sa staklenom ambalažom.

Usljed pada je zadobio teške povrede, pa je zbrinut na hiruško ortopedskom odjeljenju Opšte bolnice, kazao je dežurni ljekar u Hitnoj pomoći dr Miloš Šaponjić.

“Zadobio je teške povrede, koje nijesu opasne po život. Ima serijski prelom rebara sa desne strane, povredu glave, nagnječenje pluća, iščašenje lijevog ramena. Nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru, smješten je na intenzivnu njegu na hiruško ortopedskom odjeljenju Opšte bolnice”, kazao je Šaponjić.

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама