Bjelopoljski bodibilder zvijezda Beverli Hilsa

Crnogorski bodibilder i model Binais Begović (36) živi svoju životnu bajku na Beverli Hilsu sa suprugom Ketrin i ćerkom Lejlom.

Binais, koji je rođeni Bjelopoljac, godinama živi na Beverli Hilsu, a može pohvaliti da ima bezbroj titula u različitim sportovima, ali i državama.

Begović je nekadašnji juniorski prvak bivše Jugoslavije u džudou. Rođen je u Bijelom polju 1982. godine. Bio je i član reprezentacije bivše države na Olimpijadi mladih u Moskvi. Porodica je 1998. godine donijela odluku da emigrira u Švedsku, a on se poslije prvog razreda srednje škole posvetio se bodibildingu.

Svjetsku slavu stekao je pobjedom na turniru u bodi bildingu u Los Anđelesu, na kojem je učestvovalo 140 takmičara iz cijelog svijeta.

Ubrzo je počeo da osvaja titule, ali i da privlači pažnju svjetskih medija, u prvom redu vlasnika svjetski poznatih časopisa koji su ga angažovali za naslovnice svojih magazina. Njegova fotografija našla se na naslovnim stranama više od 50 magazina širom svijeta.

Nisu nedostajali ni pozivi filmskih reditelja, koji su ga angažovali u svojim ostvarenjima. Na početku je uglavnom dobivao sporedne uloge žestokog momka s ulice, a kasnije i malo zahtjevnije.

Odmah nakon što je 2011. godine postao prvak SAD u džudu, dobio je poziv da učestvuje u realiti programu Gladijator u Švedskoj, gdje je stekao veliki broj fanova.

“Nastupao sam dvije sezone, ali sam zbog porodičnih obaveza morao da odustanem. To je bilo jedno veliko iskustvo za mene. Veliki broj ljudi je pratio ovaj realiti, tako da sam imao veliku korist od učešća”, kaže Binais, koji je tada Šveđanima postao poznat kao gladijator Wolf.

Prijem kod predsjednika Klintona

Da iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, najbolji primjer je upravo njegova supruga Ketrin, koja je hirurg sa dvostrukom licencom – primljena je u Odbor doktora u plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji, kao i Otolaringologiji.

Studije je završila na Harvardu, a dva puta je bila gost u Bijeloj kući gdje se sastala sa nekadašnjim predsjednikom Bilom Klintonom, koji je pozvao kao nagradu za akademski uspjeh i naučna istraživanja.

Nakon završetka studija, Ketrin je intenzivno istraživala na proizvodima protiv starenja i postala je svjetski priznat stručnjak.

Međutim, ono što gospođu Begović čini jedinstvenom kao plastičnu hirurginju je njen smisao za ljepotu. Tako je svoje projekte predstavljala u više medija kao što su TV emisije “The Doctor’s”, “Entertainment Tonight”, kao i na Fox Newsu, CBS-u i Spike TV-u.

Ljubav Binaisa i Ketrin traje već osam godina. Plod njihove ljubavi je ćerkica Lejla.

Bračni par je prošle godine bio u posjeti Crnoj Gori, gdje je američka doktorica upoznala ljepote naše zemlje.

“Kada sam sreo Ketrin, život mi se okrenuo za 360 stepeni. Za sve poslove od nje imam podršku, što mi puno znači. Našu sreću upotpunilo je rođenje Lejle”, kaže Binais.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама