Bora Đorđević se razvodi treći put

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Đorđević se treći put razvodi! Borina supruga Dubravka Milakovićnedavno je podnijela zahtjev za razvod braka jer ne želi više ni jedan jedini dan da provede s njim. Najveći razlog njihovog raskola su njena ljubomora i Borina česta odsustva od kuće.

“Bora i Dubravka su bili kao stvoreni jedno za drugo, ali prije nekoliko mjeseci počele su ozbiljne svađe i rasprave. Dubravka je imala sve manje povjerenja u Boru, pa su njeni izlivi ljubomore postali nepodnošljivi. Ona je stalno histerisala što su brojne žene željele da budu u njegovom društvu”, započinje priču izvor blizak rokeru.
Đorđević nije mogao da sluša stalna prebacivanja i pridike, pa je sve češće bio odsutan od kuće.

“Bora ne voli da se svađa ni da mu se prave ljubomorne scene. On će se prije povući nego što će ulaziti u raspravu. Zato je pokušavao na sve moguće načine da se sklanja, kako bi se situacija smirila. Najviše mu je bilo žao što dolazi do haosa ni zbog čega, jer on, od kada su u braku, nije flertovao ni sa jednom ženom. Ipak, to nikako nije mogao da joj objasni ni da je urazumi”, tvrdi izvor.

Kap koja je prelila čašu bio je Borin drugi koncert u beogradskom Sava centru, kada se on nadao da će ga podržati supruga, ali ona ipak nije došla. Tada su se žestoko posvađali, jer je roker bio van sebe.

“Poludio je jer ga je ispalila. Nije mogao da obuzda bijes, pa se u bekstejdžu drao pred svima. Vikao je kako više ne može da toleriše to ponašanje, kako nema smisla da mu to radi, a na kraju je i sam rekao: “Ma, razvešću se”.

Međutim, u toj odluci ga je preduhitrila Dubravka, koja je prije nekoliko dana odlučila da se zauvijek rastave.

“Bijesna poslije svađe zbog koncerta, Dubravka mu je poručila da je kraj. Bora je mislio da će je to proći, da su samo zapali u krizu, ali je ona bila čvrsta u odluci da se razvede”, završava priču izvor.

Bora i Dubravka vjenčali su se u tajnosti 5. maja 2016. godine. On je prije nje imao dva braka. Sa prvom suprugom Draganom bio je 30 godina, a razveli su se 2007. godine, nakon čega je ona ubrzo preminula. Iste godine upoznao je 26 godina mlađu Aleksandru Savić, s kojom se vjenčao 2009. godine. Iako je bilo nagađanja da je pjevač zbog nje ostavio prvu suprugu, Bora se nikada nije oglašavao tim povodom, a Aleksandra i on razveli su se nakon četiri i po godine braka.

cdm.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама