Bravo Novače! (VIDEO)

Foto: AP Photo/Ng Han Guan

Najbolji srpski teniser brzo posle hirurške intervencije počeo da trenira

Novak Đoković nalazi se van terena zbog problema sa laktom, ali čini sve kako bi se što prije vratio tenisu.

Uporni srpski teniser potvrdio je na Instagramu da je počeo da trenira samo četiri dana nakon što mu je obavljena „fleš“ hiruruška intervencija u Švajcarskoj.

„Veliko hvala svima na podršci koju mi pružate od petka nakon moje objave o operaciji. Radujem se što ću moći da podijelim sa vama kako protiče oporavak“, napisao je Đoković uz snimak iz teretane.

Na snimku se vidi da Novak nema zavoj na desnoj ruci, koji je nosio posle operacije, ali vježba sa „rukavom“ preko povređenog lakta koji mu je zadavao mnogo problema u prethodnom periodu, kada je morao da napravi šestomjesečnu pauzu.

Još je rano baviti se prognozom kada će se Đoković vratiti tenisu, ali snimak koji potvrđuje da je spreman da naporno vježba odmah posle hirurške intervnecije daju nadu da bi to moglo da se desi uskoro.

Đoković je novu sezonu počeo egzibicijom u Melburnu, a potom je na Australijan Openu završio takmičenje u četvrtom kolu, nakon čega je priznao da ima problem sa laktom uprkos dugom oporavku i da je neizvjesno na kojem će sledećem turniru nastupati.

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама