Brena saslušana u policiji!

Lepa Brena trebalo da održi koncert u Hagenu u Nemačkoj, ali je umesto u dvorani završila u policijskoj stanici.

Velagić je potom pozvao policiju i prijavio pevačicu zbog prevare. On tvrdi da je policija od Brene uzela novac koji je dobila za taj koncert, a kako ga nije održala, kako on kaže, novac je morala dati da bi se vratio publici zbog kupljenih ulaznica.

S druge strane, Brenin menadžer Bane Obradović tvrdi da Velagić nije ispoštovao dogovor. Takođe demantuje da je policija uzela novac od nje i da je više od sat zadržala na ispitivanju.

Šta je još rekao organizator koncerta?

Organizator koncerta kaže da se Brena nije pojavila u dvorani, već je insistirala da organizatori dođu u hotel da bi joj isplatili novac. Kako je prodato svega 360 ulaznica, predložili su joj da održi koncert, a da joj ostatak isplate posle koncerta, od novca koji će zaraditi prodajom pića. Ona je to odbila.

„On uopšte nije dao novac, ništa nije platio, ni rasvetu, razglas… To mogu potvrditi svi koji su te večeri bili u dvorani. Zapravo, problem je nastao onda kada je Brena od njega tražila da potpišu ugovor jer ona nigde neće da radi ukoliko sve nije regularno. Velagić nije hteo da potpiše ugovor da bi izbegao plaćanje poreza“.

Policija je uzela izjavu od pevačice i obavila razgovor sa svima koji su bili uključeni u organizaciju, ali i muzičarima, konobarima… „Ona je došla u Nemačku iako joj nije ranije isplaćen honorar, mada je bio dogovor da sve dobije unapred. Znači, nije tačno da joj je dao deo novca, a da je ostatak trebalo te večeri. Od njih nije dobila ništa„, rekao je Obradovic

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама