Ceca iskreno o Veljkovoj bokserskoj karijeri

Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih dana ima razloga za slavlje jer je njen sin Veljkoostvario prvu profesionalnu pobedu u boksu. Naime, njen naslednik imao je prvi inostrani meč gde je pobedio bugarskog protivnika Krastja Jordanova.

Ceca je objasnila šta za nju predstavlja to što se njen dvadesetjednogodišnji sin opredelio za taj borilački sport.

– Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmerno srećan posle svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj – izjavila je Ceca i dodala da je boks bio Veljkov izbor.

– Veljko nije tražio nikakvu nagradu ili poklon. Izbor sporta bila je njegova odluka i kao svaki roditelj podržala sam ga u onome što smatram da je ispravno. Mogu da budem ponosna što se bavi sportom. Što se tiče boksa mislim da je previše ekstremno, po mom mišljenju. Kada smo razgovorali o odabiru sporta, bila sam ta koja je mnogo više forsirala da se bavi sportom koji nije borilački, već nekim gde su šanse da se povredi manje nego u boksu. Konačna odluka bila je njegova –poručila je Ceca.

story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама