CEO SVET ŠUŠKA: Džastin Biber i Hejli Boldvin su se VENČALI?

Uprkos pisanju američkih medija, Džastin Biber i Hejli Boldvin nisu se venčali su se u petak prepodne.

Ovo je na svom Tviter nalogu demantovala Hejli, napisavši:

– Shvatam zbog čega spekulišete, ali još uvek se nisam udala.

Sa druge strane, američki mediji i dalje ne demantuju ove informacije. “Nikome nisu rekli da će to uraditi,” ispričao je izvor blizak E! Newsu, koji objašnjava da je par želeo da se sakrije od medija.

– Uskoro će napraviti proslavu van zemlje za najbliže članove porodice – dodaje izvor. TMZ je neposredno pre toga javio da je Bieber viđen ispred većnice, gde je rekao Hejli da jedva čeka da je oženi.

Izvor magazina People otkrio je da je par sam odneo ovu odluku, a da će morati da naprave posebnu ceremoniju, jer se moraju “uzeti pred bogom”.

Podsetimo, mladi par je u četvrtak viđen u kancelariji matičara u Njujorku. Prilikom izlaska Biber je zahvalio matičaru jer je sastanak održan u tajnosti, zbog čega su internet preplavile spekulacije. Pojavile su se dve teorije o tome zbog čega su Biber i Hejli bili kod matičara.

Prva jeste da su Biber i Hejli došli na sastanak sa matičarem kako bi dobili dozvolu od države za sklapanje bračne zajednice. Ako je ova teorija tačna, to znači da će par zaista morati da se venča u najskorijem periodu, jer ova dozvola traje samo 60 dana. U tom slučaju, Hejli će postati gospođa Biber do kraja godine. Druga teorija, za koju se sada sumnja da je tačna, jeste da se par već tada venčao. Ovo inače nije prvi put da su se ovakve glasine pojavile. Slična priča se pojavila i nakon što je Hejli viđena sa ‘burmom’ posle ‘privatne seanse u crkvi’, za šta su mnogi mislili da je zapravo bilo tajno venčanje.

story.rstracara.comguliver/splashnews

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама