Cetinje: Pronađen kokain, zaplijenjena vozila

Foto: MONDO

U raciji koja je u petak veče, 29. decembra, izvršena u cetinjskim lokalima „Akapulko” i „Krigla“ u Njegoševoj ulici, odnosno Bulevaru crnogorskih junaka, kod V.K. (40) pronađen je kokain.

  „Službenici OB Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 29.12.2017. godine, u ugostiteljskom objektu „Krigla” prilikom pregleda lica V.K. (40) pronašli zamotuljak u PVC kesi sa sadržajem praškaste materije bijele boje, za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Pronađena materija će biti upućena u Forenzički centara radi vještačenja. V.K. je priveden i o događaju je obaviješten nadležni državni tužilac,“ saopštili su iz Uprave policije.

Takođe, cetinjska policija je u pojačanoj kontroli bezbjednosno interesantnih osoba oduzela četiri vozila.

„U sklopu ovih aktivnosti službenici OB Cetinje su oduzeli četiri putnička motorna vozila od bezbjednosno interesantnih lica, i to: putničko motorno vozilo marke „BMW X3” cetinjskih registarskih oznaka od P.Ž. (30) iz Cetinja, pmv marke „Fiat 500” podgoričkih registarskih oznaka od T.J. (39) iz Cetinja, PMV marke „Suzuki Swift” barskih registarskih oznaka od M.V. (29) iz Cetinja i putničko motorno vozilo marke „Renault Megan”bjelopoljskih registarskih oznaka od S.L. (22) iz Cetinja. Oduzeta vozila biće predmet provjera,“ ističu iz policije.

 mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама