Čudo od sprave za fitnes stiglo i u Srbiju

Zamislite spravu koja može da zameni pet drugih, zauzima samo dva metra kvadratna, a omogućava izvođenje 30 različitih vežbi.

‘Glute Builder’ je rešenje za izvođenje najboljih vežbi za gluteus na siguran, komforan i efektan način, jer omogućava izvođenje 30 različitih vežbi na površini od samo dva kvadratna metra. Te vežbe idu u korak sa fitnes trendovima: funkcionalni pokreti, slobodne težine, vežbe sa elastičnim trakama i vežbe sa sopstvenom težinom. Intenzitet vežbi se lako može smanjiti ili pojačati kako bi se prilagodile svakom korisniku, bio on početnik ili profesionalni sportista“, rekao je stručnjak iz Španije Arturo Garsija Lopez, direktor naučnog istraživanja i razvoja GYM 80, prilikom predstavljanja sprave nemačkog proizvođača „Glute builder“, prošlog vikenda u Beogradu.

Osim što može da pomogne prilikom skidanja viška kilograma i zatezanja mišića, ova sprava je značajna i za sportska dostignuća, efikasna je za rehabilitaciju, naročito bolova u donjem delu leđa, i kao prevencija od povreda, objasnio je stručnjak iz Španije.

Foto: Promo/Vlastimir Popović

Reč je o spravi koja može da zameni pet durgih: klupu za potisak kukovima, platformu za mrtvo dizanje, klupu za obrnutu leđnu ekstenziju, platformu glutealnog mosta, i naprednu pliometrijsku stanicu.

Sprava može da se koristi za personalni trening i trening u malim grupama, a postoje onlajn kursevi kao i edukativni seminari. Obe edukativne opcije su odobrene od strane NSCE (National Strenght and Conditioning Education).

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: YouTube

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама