Da li je ovo ONA: Fotografija Megan Markl koja SKUPLJA PSEĆU KAKU ispred palate širi se mrežama

U Velikoj Britaniji se ova fotografija već naveliko šeruje po društvenim mrežama i svi pokušavaju da dokuče da li je na njoj zaista Megan Markl.

Obožavaoci britanske kraljevske porodice poludeli su od oduševljenja kada je novinarka Lisa Petrilo na Tviteru objavila fotografiju na kojoj ženska osoba ispred Kensingtonske palate šeta sa psom i za njim skuplja kaku. Naime, žena s fotografije neviđeno podseća na Megan Markl.

Lisa Petrillo

@LisaPetrillo

So incredibly enough, walking by @kensingtonroyal -we spotted this beautiful, woman with a familiar air”outside the entrance to the private residence where Harry& Meghan live . MEGHAN!? her dog was doing his business. She couldn’t have been sweeter.

– Neverovatno, dok smo prolazili pored Kensingtonske palate, sreli smo ovu lepu ženu ispred privatne rezidencije u kojoj žive Hari i Megan. MEGAN?! Njen pas je obavljao nuždu. Ona nije mogla biti simpatičnija. I princeze skupljaju kakicu –napisala je Petrilo, novinarka “Entertainment-a”.

Fotografija koju je objavila je odmah postala viralna na društvenim mrežama, ali ispostavilo se da na njoj ipak nije vojvotkinja od Saseksa. Naime, princeza nema psa kao na fotografiji, u palatu se uselila s biglom Gajem, a ona i Hari su nedavno usvojili crnog labradora. Da nije reč o Megan, potvrdio je i izvor iz palate za portal “TMZ”.

story.rsŽena blicguliver/gettyimages

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама