Dačić: Hajka na Beograđanku u CG medijima

Foto: MONDO/Olivera Vidak

Beograđanki Sari Vidak (20) određen je pritvor i ona je prebačena u pritvorsku jedinicu zatvora u Spužu zbog navodnog napada na sudiju Prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić.

Stanišić tvrdi da je Vidak fizički napala nakon što je njenom dečku izrekla prekršajnu kaznu, dok druga strana tvrdi suprotno, odnosno da je sudija najprije verbalno i fizički nasrnula na Beograđanku, a onda optužila je djevojku da ju je napala dok je obavljala dužnost.

Beograđanki Sari Vidak juče je određen pritvor do 30 dana nakon incidenta koji se dogodio u kotorskom Sudu za prekršaje. Njena majka Olivera tvrdi da napada na sudiju tog suda nije bilo.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da je hitno naložio srpskom ambasadoru u Crnoj Gori Zoranu Bingulcu da od nadležnih organa u Crnoj Gori dobiju sve informacije u vezi hapšenja djevojke koja je srpski državljanin.

„Lično osuđujem hajku u crnogorskim medijima bez ikakvih dokaza. Očekujem da će Ambasada Srbije u Crnoj Gori utvrditi sve činjenice i u skladu s tim ćemo preduzimati dalje korake“, rekao je Dačić.

Inače, Sara Vidak je privredena odmah posle incidenta koji se dogodio u kotorskom prekršajnom sudu.

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама