Danas jeftinije karte za Larnaku, Brisel i Solun

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija nudi danas u okviru akcije „Super subota“ niže cene karata za letove od Beograda do Brisela, Larnake i Soluna.

Kako je saopšteno iz Er Srbije, svi gosti koji danas dođu u poslovnice avio-kompanije u Beogradu i Nišu imaće priliku da nabave povratne karte po promotivnim cenama od Beograda do Brisela počev od 149 evra, do Larnake počev od 139 evra i do Soluna počev od 119 evra.

Karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja od 14. marta do 15. juna 2016. godine (osim u periodu: iz Beograda od 27. do 30. marta, od 29. aprila do 1. maja; za Beograd od 23. do 26. marta, od 4. do 8. maja). Larnaka je na raspolaganju za putovanja od 27. marta.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu.

Popust za putovanje dece neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

b92

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама