De Niro otvara Nobu restoran na Svetom Stefanu

U sklopu hotelskog kompleksa Sveti Stefan – Miločer 17. juna ove godine biće otvoren japanski restoran „Nobu“ u „Kraljičinoj stolici“.

Ovaj čuveni restoran otvoriće vlasnik „Nobua“, Nobuyuki Matsuhisa i legendarni glumac Robert de Niro, koji je suosnivač, rekao je predstavnik Adriatik propertisa Janis Markogijanis, zakupca ovog hotelskog kompleksa.

On je Vikend novinama rekao da se sada radi druga faza ovog razvojnog projekta, a u izgradnju hotelskog kompleksa Kraljičina plaža biće uloženo više od 100 miliona eura.

„Nakon rekonstrukcije grad hotela Sveti Stefan druga faza je počela izgradnjom SPA centra sa 3.000 kvadrata, a nakon toga se nastavlja izgradnja velikog hotelskog kompleksa Kraljičina plaža – sa pet zvjezidica koji će imati 60 soba, 66 apartmana, bar, biblioteku, unutrašnji i vanjski bazen, bistro, takođe i pet Amanovih vila, konferencijski i šoping centar, unutraš- nji parking, heliodrom, dva teniska terena“, rekao je Markogijanis.

Navodi da je SPA centar koji je koštao 10 miliona eura otvoren za sve goste sa strane.

„Apartmani će biti na prodaju, ali kao što zakon nalaže makar 10 mjeseci godišnje biće izdavani kao hotelske sobe“, kazao je on.

Na pitanje šta očekuje od sezone, on je rekao da ova sezona izgleda dobro, ali ne kao prošla koja je bila dobra za da skoro cijeli Mediteran.

„Politički rizici i problemi sa iseljenicima koji putuju Evropom utiču na većinu nacionalnosti, na različite načine na različite zemlje. Klijenti iz tih zemalja dolaze i do nas i zato mislim da će biti manje ljudi. Razlika neće biti začajna i bićemo srećni ako dobijemo isti prihod za ovu godinu“, kazao je Markogijanis.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама