Dejvid Bekam se bori sa ozbiljnim poremećajem

Miljenik žena Dejvid Bekam svakako je jedan od najpoznatijih i najbogatijih fudbalera svijeta.

Njegovu karijeru pratile su i mnogobrojne dame, a njegov život, kao i zanimanje za cijelu Bekam porodicu nakon što je otišao u sportsku penziju nije postaolo ništa manje zanimljiva za javnost.

Međutim, iako bivši sportista ne krije svoju intimu, malo ko zna o problemu sa kojim se Dejvid bori već godinama. Naime, on pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

Da li ste znali da u kući porodice Bekam zbog toga sve mora da bude u paru? Ako u frižideru ima tri limenke, jednu će morati da baci kako bi ostale dvije.

O ovom problemu pričala je i Dejvidova supruga Viktorija koja je otkrila ove detalje iz života svog supruga.

Boreći se sa ovim poremećajem, Bekam je jedno vrijeme, dok je aktivno igrao fudbal, često ustajao noću i usisavao tepih u dnevnoj sobi svog doma.

“Viktorija je ponekad znala da me uhvati kako usisavam nakon što su djeca otišla da spavaju. Usisavao sam tako da na tepihu ostaju savršene linije kao na fudbalskom terenu”, ispričao je sam fudbaler jednom prilikom.

Bekam u zadnje vrijeme ne priča često o ovom poremećaju koji ga nije spriječio da postane sportska ikona u cijelom svijetu.

Inače, ovih dana se šuška kako je Viktorija ljuta na Bekam jer provodi previše vremena sa Lejdi Meri Čarteris koja je poznata kao djevojka ekscentričnog ponašanja, glavna zvijezda razuzdanih žurki, sa veoma smjelim stilom. Iako Dejvid ne krije ovo prijateljstvo, kako prenose strani mediji, Viktorija je zabrinuta da ona loše utiče na Dejvida i da je opsjednut njome.

cdm.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама