Demokrate dostavile dokaz: Jokić i Pejović su državljani Crne Gore

Povodom današnjeg saopštenja Danijela Živkovića iz DPS-a u kojem proziva Demokrate da još nijesu javnosti dostavili dokaze da njihovi članovi nijesu državljani Srbije, oglasili su se iz Demokrata.

Kažu da se služe činjenicama pa dostavljaju uz saopštenje i fotografije koje, kako tvrde, dokazuju čiji su državljani Vladimir Jokić i Mijomir Pejović.

“Kako se mi služimo činjenicama, a ne podmetačinama i nagađanjima pitamo DPS Organizovanu kriminalnu grupu da daju odgovor koji su dužni cjelokupnoj Crnogorskoj javnosti, a riječ je o dvojnim državljanstvima svojih funkcionera: da li je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. ‘Čistoća’, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd? Da li je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo?

potvrda-jokic

Da li je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću? Da li je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. ‘Čistoća’ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd? Da li je Stevan Koprivica, direktor JUK ‘Herceg fest’, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd?

Da li je Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd? Da li je Vesna Vučetić, odbornica DPS u SO Budva u zadnja tri saziva, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem na adresi kralja Petra Prvog? Da li je Nikola Cvijović, kandidat DPS-a za odbornika u SO Budva, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Savskom Vencu, Beograd“- pitaju iz Demokrata.

22450794-10215275113450112-482871839-o

Takođe pitaju da li je Bojka Đukanović, bivša predsjednica SO Nikšić i članica opštinskog odbora Demokratske partije socijalista državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Starom gradu, Beograd.

“Napominjemo, zbog javnosti Crne Gore, brutalna je izmišljotina da je Mijomir Pejović državljanin Srbije, kao što je ista neistina izrečena i za Vladimira Jokića, predsjednika Opštine Kotor. U skladu sa našom tvrdnjom, na uvid crnogorskoj javnosti dostavljamo potvrde iz kojih se sa sigurnošću i nedvosmisleno može vidjeti da ni Mijomir Pejović, ni Vladimir Jokić nijesu državljani Srbije. Očekujemo od šefova i članova OKG da učine isto, makar za samo jednog od 9 navedenih funkcionera“- poručile su Demokrate.

“Ovom prilikom im poručujemo da  da izvrše uvid u elektronsku bazu članova Srpske Radikalne Stranke, da ih i tamo nema pošto su potekli iz miljea Vojislava Šešelja“- zaključeno ej u saopštenju Demokrata.

analitika.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама