Demokrate DPS-u: Preostalo vam je samo da psujete

I, naravno, ni ovoga puta niste našli junaka da potpiše saopštenje. Nije lako stati iza vaših neistina bilo kome ko ima makar malo savjesti, pa zato svaka časna riječ iz vaših saopštenja izlazi iz usta bezoblične i bezimene mase. Izgleda je situacija u redovima Organizovane kriminalne grupe gora nego smo i mislili – znali smo da vam se članstvo prepolovilo, ali nismo baš znali da vas masovno napuštaju i članovi Opštinskog odbora. Eto, vi nam nesvjesno potvrđujete – poručuje potpredsjednik mojkovačkih Demokrata Bojan Mišnić.

„Mojkovac je prepoznat po mojkovačkom klanu premijera Duška Markovića i Veselina Veljovića, po njihovom švercu, i po torturi koja se vrši nad Mojkovčanima kako bi glasali za OKG-DPS. To koliko ste vi uradili za Mojkovac mi smo se iz Demokrata lično uvjerili, obilazeći svaki dom u ovoj opštini, što vi nikada, ni 1% od toga, nećete uraditi. Vidjeli smo opustošena sela, siromaštvo, brojne probleme, a ono čega smo se najmanje nagledali u Mojkovcu, to su mladi – e, to ste vi uradili za ovo mjesto. I kada se pojavi snaga, u pravom smislu te riječi, kao što su Demokrate, vi u tom momentu padate, jer na vaš pad se neće čekati do izbora, vaš pad je već počeo, na izborima će samo biti zaključen taj proces“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Bojan Mišnić.

On kaže da DPS ne može da zaustavi njihov rast.

„Zato na nas šaljete razne „Supice“ u liku Stanišića, bombaše i kriminalce. Džaba prijetnje braće Marković da će nas sve poubijati, jer duh slobode i duh Pobjeda, a ne podjela ne može niko zaustaviti. No, sve ovo govori o vama, to je pravi pokazatelj da ste gotovi i da vam se odbrojavaju poslednji momenti na političkoj sceni Crne Gore, pa više ne znate gdje udarate, ni što pričate, ni što radite, jedino što vam je preostalo je da psujete, lajete, prijetite i vrijeđate“, ističe se u saopštenju.

On navodi da ih ni mnogo veći i jači nisu mogli uplašiti.

„Vaš metak može pogoditi, vaša bomba može eksplodirati, ali našu ideju ne možete ubiti, ona je jača i veća od svakoga metka i od svake bombe“, ističe Mišnić.

„Od nas ste doživljavali samo poraze, zato se spremite, jer ćete ih doživjeti još mnogo. Uzalud će vam Sveto iz Beograda smišljati taktičko-operativne zadatke dva mjeseca pred izbore. Sve vam je to džaba, jer će vaš poraz u Mojkovcu biti veći, žešći i bolniji nego svi do sada. Za spas Crne Gore i Mojkovca“, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

analitika.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама