Dodik pevao i kitio harmonikaša (VIDEO)

U Banjaluci je predsednik Republike Srpske i političke stranke SNSD Milorad Dodik sa mikrofonom u ruci proslavio pobedu stranke na lokalnim izborima u BiH.

Dodik je članove SNSD-a i ovaj put obradovao izvedbom pesme koja glasi: „Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole“.

Predsednik RS je harmonikaša „zakitio“ sa 100 evra, a Dodikovo slavlje kao i slavlje pristalica SNSD-a u Banjaluci zabeležile su i kamere.

Izvor: youtube

Na konferenciji za medije Dodik je sinoć rekao da je pobeda SNSD na lokalnim izborima veličanstvena i da je ponosan na demokratsko postignuće RS-a, jer nije zabeležen nijedan incident, iako se, tvrdi, tako nešto priželjkovalo.

A u opštini Srebrenica noćas je bila izuzetno napeta situacija zbog slavlja zajedničkog kandidata srpskih stranaka za načelnika Mladena Grujičića, javlja Klix.ba.

Jake policijske snage su bile na ulicama Srebrenica, a podrška za Mladena Grujičića, koji je proglasio pobedu na likanim izborima, dolazila je autobusima.

Velika grupa pristalica Grujičića okupila se zbog slavlja u jednom od gradskih kafića a nedaleko od njih i velika grupa Bošnjaka koja podržava Durakovića. Između njih je bio postavljen kordon policije opremljenih za razbijanje demonstracija.

Na ulici su se mogli čuti povici i aplauzi za Grujičića, a skandirale su se poruke „Pobeda“ i „Srbija“.

Nezavisni kandidat sa podrškom svih srpskih stranaka Mladen Grujičić dobio je 51 odsto glasova u Srebrenici, pokazuju prvi preliminarni rezultati sedmih lokalnih izbora u BiH. Aktuelni gradonačelnik Srebrenice Ćamil Duraković dobio 48,2 odsto glasova.

Bošnjački lider Bakir Izetbegović i Duraković ne prihvataju da će na čelu Srebrenice biti srpski kandidat.

Oni tipuju da će Duraković odneti pobedu kada stignu glasovi dijaspore.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама