Evo kako ZAISTA letuje Luna Đogani (FOTO)

foto: Printscreen Instagram

Ali, umesto egzotičnih dalekih destinacija i luksuznih vila uz obalu mora, Luna se zadovoljila apartmanom koji je njena mama iznajmila u Haniotiju, mestu koje je poznato kao omiljeno letovalište srpskih turista sa tanjim novčanikom.

Naime, kako VIP magazin saznaje od izvora koji se zatekao u popularnom grčkom letovalištu, Luna danima uživa u svim prednostima koje paradajz-turizam donosi, kupa se na gradskoj plaži ili u bazenu koji se nalazi u dvorištu apartmana.

– Luna je mislila da će u Grčkoj moći da se sakrije od znatiželjnih pogleda i da će nakon devet meseci konačno pronaći mir. Međutim, nije znala da je odabrala mesto koje je popularno među srpskim turistima, tim pre što ne spada u red najskupljih destinacija, pa se prilično iznenadila kada je shvatila da se na ulicama Haniotija uglavnom priča srpski – otkriva na početku razgovora za VIP koji letuje u istom mestu u kom i Đoganiejva i dodaje:

 

– Iako su je mnogi turisti iz Srbije prepoznali, čini se da Luna nije za to puno marila. Na plažu je uglavnom dolazila sa mamom i prijateljima i najčešće bi raširila svoj peškir nekoliko metara pored obale. Andrej često roštilja kao prava glava porodice, a pomaže mu i Lunin prijatelj – kaže naš izvor i dodaje da je porodicu modne blogerke retko viđao u noćnom izlasku.

Bez luksuza, kao sav normalan svet
Bez luksuza, kao sav normalan svetFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Gotovo da ih nismo sretali po popularnim restoranima u Haniotiju, već isključivo na šetalištu, gde vole da se počaste picama, girosima, američkim krofnicama, grčkim šljivama i svim ostalim poslasticama. Međutim, na porodičnoj večeri u lokalnom restoranu brze hrane prišao joj je vlasnik sa ponudom koju nije odbila. Naime, on ju je zamolio da reklamira giros po kojem taj restoran poznat u Haniotiju, a zauzvrat bi dobila besplatan obrok u njegovom restoranu – kaže naš izvor i otkriva da se blogerka oduševila tom ponudom.

Nisu baš Bahami, ali ok
Nisu baš Bahami, ali okFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Pristala je bez razmišljanja, pa je ubrzo na Instagramu objavila fotografiju iz restorana. Luna je devojka koja je navikla na pažnju medija, ali i da različite kuće kontaktiraju s njom da bi ih reklamirala. Ma koliko ovo bila sitna i nebitna stvar, prijalo joj je da se na neki način vrati svom poslu – zaključuje naš izvor.

espreso.rs

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама