Fudbaler zaprosio plavu “bombu”: Udaje se Pamela Anderson?

Fudbaler nacionalnog tima Francuske na Mundijalu – Adil Rami, na korak je da sa svojim timom osvoji Svetsko prvenstvo, a strani mediji sada tvrde još jednu lepu vest – da je zaprosio Pamelu Anderson!

Glumica i bivša “Plejboj” zečica je viđena u Rusiji kako sa tribina bodri svog dečka u društvu francuskog predsednika Emanuela Makrona i katarske kraljevske porodice, ali ono što je zamalo nekima promaklo je da je Pamela nosila dijamantski prsten.

Zbog toga mnogi smatraju da su se fudbaler i ona verili, kao i da uskoro možemo da očekujemo i svadbu! Njih dvoje već više od godinu dana žive zajedno u Francuskoj.

– Fantastičan je. Volim ga, naravno. Čovek mora da bude hrabar i uživa u svemu. Mnogo mi je stalo do njega i lepo se slažemo. Ko zna koliko će ovaj svet još da traje s obzirom na to u kom pravcu sve ide. Možete onda i da uživate u onome što je oko vas – rekla je ona nedavno u intervjuu za The Sun.

Pamela ima dva sina iz braka sa rokerom Tomijem Lijem koji je uz mnogo svađa i psovki okončan 1998. godine. Kratko je bila u braku i sa muzičarem Kidom Rokom, a čak dva puta se (neuspešno) udavala za producenta Rika Salomona.

– Želim da se ponovo udam. Ali, mnogo puta sam bila u braku do sad – istakla je ranije Pamela.

Rami je otac blizanaca – Zejna i Medi koje je 2016. godine dobio sa bivšom devojkom Sidoni Bijemon.

story.rsmondo.rsguliver/gettyimages

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама