Identifikovan ubica Migija Kruščića!?

Foto: MONDO

Crnogorski istražitelji identifkovali osobu osumnjičenu za likvidaciju vlasnika lokala Beagl Miodraga Migija Kruščića (49).

Prema neimenovanom izvoru Pobjede, za likvidaciju vlasnika lokala Beagl Miodraga Migija Kruščića (49) iz Podgorice sumnjiči se crnogorski državljanin koji je u policijskim spisima evidentiran kao bezbjednosno interesantna osoba bliska kavačkom klanu.

Kruščić je ubijen 21. maja dok je sjedio u lokalu Palata sa novinarkom Vijesti Jelenom Jovanović. Ubijeni je, navodno, bio blizak sa “škaljarcima, pa su inspektori na samom startu osnovano sumnjali odakle je mogla stići narudžba za smrtonosne projektile, navodi Pobjeda.

Podgorički dnevnik piše da su tokom istrage prikupljena brojna operativna saznanja, koja su materijalizovana podacima, što je rezultiralo intezivnom potragom za osobom čiji identitet je poznat istražiteljima.

U identifikaciji su pomogli snimci sa nadzornih kamera, na kojima je zabilježena konstitucija ubice, piše Pobjeda.

List dodaje da se već tada spekulisalo da se radi o osobi za kojom je već raspisana potjernica za još jedno ubistvo, ali tada nijesu postojali materijalni dokazi.

Prema izvorima Pobjede, sada je izvjesno da iza ubistva Kruščića stoji osoba iz redova kavačkog klana.

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама