Igbala Jevrić: Nije htio da sluša ljekare

Rijaliti zvijezda Ekrem jevrić oko pet ujutru krenuo je na posao, a čim je sjeo u automobil doživio je srčani udar i preminuo u 55. godini života. Njegovo tijelo je dva sata nakon smrti našao sin Hajrudin.

Nisam dobro! Teško mi je mnogo zbog toga što ga nema, ne znam šta ću sada bez njega. Popio je ujutru kafu, krenuo na posao i samo su me zvali da mi kažu da je umro u autu. Imao je zdravstvenih problema, operisao je srce, doktori su mu rekli da ne puši, a on još više pušio, nije htio uopšte da sluša ljekare. Odnijeli su tijelo na obdukciju, da vide šta se desilo – ispričala je njegova supruga Igbala kroz suze za  list Alo.

Njegov prijatelj Čupo Kalač je bio zatečen informacijom da njegovog druga više nema.

– U šoku sam jer još uvijek ne mogu da verujem. Čuli smo se prije tri dana i on je bio dobro. Trebalo je da idemo kod jednog prijatelja u Dortmund sjutra na rođendan. Poslednjih mjesec dana radio je sa sinom izolaciju neke kuće i baš sam ga kritikovao da treba manje da radi i čuva zdravlje, a on mi je rekao da mu treba još pet godina do penzije i da mora da radi. Eto, nije je ni dočekao. Kada smo se čuli, pohvalio mi se da je prestao da pije. Jedino još cigarete da je smanjio, možda bi se spasao – tužnim glasom rekao je Čupo za Alo.

Podsjetimo, Jevrić je bio  učesnik „Farme “ i „Parova“ a se proslavio hitom „Kuća pos’o“.

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама