„Ja ga stavljam noću…“

Stanija Dobrojević je pokrenula nov biznis.

„Drage moje, želim da vam predstavim moju liniju organske kozmetike! Ovi preparati za njegu ljepote kože predstavljaju novu verziju prirodnih ulja i ljekovitog bilja pravljeni na imanju moje tetke u Banja Luci. Ja ih lično koristim, a sada ih predstavljam i preporučujem i vama, s tim da sam proizvode pretočila u ove nježne i prefinjene bočice koje sam sama dizajnirala kako bi više išle uz jednu fensi modernu devojku-ženu“, napisala je Stanija Dobrojević na svom Instagram profilu, uz fotografiju kozmetičkih proizvoda „Stanija“.

„Pitate se zašto je moja kozmetika pravi izbor za vas? Industrijske kreme koje nam se svakodnevno nude i pune police prodavnica sa visokim cijenama su pune hemije i konzervansa, za razliku od njih, ovaj prirodni melem je bez hemije i konzervansa već organski, sačinjen od ljekovitog bilja i ulja i tačno imamo uvid u sastojke šta kroz kožu unosimo u ogranizam.

Jedan je MELEM, sve ostalo su kreme… Ja ga stavljam noću pred spavanje, i on je kao lijek za moju kožu, čini je elastičnom, blistavom i svježom. Rezultate možete vidjeti odmah nakon prvog nanošenja i namijenjen je za sve tipove kože. 

Jednostavnog je mirisa koji evocira na bezvremeni duh. Ovaj melem je tajna moje ljepote, uvijek kada me pitaju kako ti je lice opet tako blistavo i svježe, tajna je u melemu od moje tetke… Zato sam došla na ideju da ga predstavim i vama, i to u tri varijante: Melem za lice, melem za usne i univerzalni ‘Moj melem’ i organik sapuni“, objasnila je Stanija.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Da vas podsjetimo na to koje se još naše poznate javne ličnosti bave kozmetikom i ljepotom na ovaj način:

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама