Jedna od najlepših žena na svetu je ponovo slobodna

foto: guliver

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu Hajdi Klum raskinula je vezu sa mladim kustosom iz Njujorka Vitom Šnabelom, ali razlog nije prevara ili treća osoba.

Četrdesetčestvorogodišnja Hajdi koja samo niže poslovne uspehe i uspešno se bavi modnim dizajnom, ali i televizijom odlučila je da prekine vezu.

Par je zajedno od 2014. godine, a nedavno su se pojavile glasine da je Vito vara nakon što je snimljen na ulicama Njujorka kako ljubi nepoznatu brinetu. Ipak, par je i posle toga ostao zajedno.

foto: guliver
foto: guliver

Kako piše “Pipl“, njima su na kraju presudile njene poslovne i porodične obaveze zbog kojih je odlučila da je najbolje da se veza okonča.

“Napravili su pauzu i razdvojili se. Stvari nisu išle glatko među njima već neko vreme jer je svako bio na svojoj strani. Počela je i nova školska godina, pa se Hajdi fokusirala na decu“, otkriva nepoznati izvor.

Hajdi je majka četvoro dece – ćerku Leni je dobila iz veze sa biznismenom Flavijom Briatoreom, a troje dece ima iz braka sa pevačem Silom koji je usvojio njenu prvu ćerku budući da retko održava kontakt sa biološkim ocem.

b92.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама