Jelena Kostov: Prisustvovala sam više puta užasnim tučama koje nikada neću zaboraviti

Popularna pevačica Jelena Kostov progovorila je o neprijatnim situacijama koje su je pratile tokom karijere. Ona ne krije da takve neprijatnosti nikada neće izbrisati iz sećanja.

– Doživljavala sam neprijatne situacije. Mi, koji se bavimo ovim poslom, viđamo, stvarno, sve i svašta – rekla je Jelena i dodala:

– U sećanju su mi ostali, naravno, i događaji koji nimalo nisu lepi. Ja sam preosetljiva osoba, neko slučajno da me gurne na ulici – ja ću to veoma tragično da prihvatim. U mom poslu alkohol je čudo i on pravi potpuno druge osobe od nekih ljudi. Prisustvovala sam više puta nekim užasnim tučama koje nikada u životu neću zaboraviti… Nekim situacijama gde prosto gledaš i ne veruješ šta se dešava. Stalno si u nekom riziku – mnogo putujemo, na nastupima je dosta pijanih ljudi, ali uprkos tome što je mnogo rizičan, ja kažem stalno da imam najlepši posao na svetu – rekla je pevačica, a potom za Pink.rs priznala da se jednom prilikom uplašila za svoj život, ali da je to sada, na svu sreću, daleko iza nje.

– To je situacija u kojoj stvarno nisam znala da li ću izvući živu glavu. Bilo, ne ponovilo se –nije želela Jelena dalje da detaljiše.

story.rspink.rsAntonio Ahel/ATA Images

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама