Kako je zaštićenom svjedoku u slučaju Šarić izgorio restoran

Mile Jerković, zaštićeni svjedok u slučaju protiv Darka Šarića, ima saznanja da je nakon požara u kome je izgorjela njegova „Jezerska čarda“ privedena jedna osoba, ali o kome je riječ zvaničnih informacija nema, pišu beogradski mediji.

Vatrenu stihiju gasilo je cijele pretprošle noći šest vatrogasnih ekipa, a osim požara odjeknule su i tri eksplozije u restoranu kod Bačke Topole, jer su u kuhinji bile velike plinske boce. Na sreću, nikoga nije bilo u restoranu ni u blizini.

Jerković, koji važi za kontroverznog biznismena, kada mu je javljeno darestoran  gori, odmah je krenuo na lice mjesta u pratnji žandarmerije. Nakon što je juče dao izjavu u policiji, ponovo je došao do čarde da obiđe zgarište.

– Lokal se vodi na sina mog pokojnog brata, ali sam ga ja otvorio prije četiri godine i njime upravljam – kaže za „Blic“ Mile Jerković.

On dodaje da je u lokalu, uključujući i kamere, sve funkcionisalo i da sumnja da su požar podmetnuli oni sa kojima je u svađi.

– Posvađan sam sa nekadašnja tri prijatelja. Sa njima me je posvađala osoba optužena za pranje novca sa Darkom Šarićem i vrbovao ih je da svjedoče protiv mene. Sumnjam i u vlasnike lokala koji su pored mene otvorili objekte jer sam im konkurencija, kao i na vlasnika jednog preduzeća, koji tvrdi da mu je moj sin ostao dužan novac – kaže Jerković.

Jerković podsjeća da je ovo četvrti put da njegova imovina gori, dva puta mu je zapaljen auto, jednom farma, ali kaže da tužilaštvo nikada nije pokrenulo nijedan postupak.

analitika.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама