Karleuša oduševila italijanskog dizajnera!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Čuveni italijanski dizajner komentarisao je stajling domaćih estradnih zvezda. Evo koga je pohvalio, a za koga kaže da je „uljudnije da prećuti“.

Italijanski modni kreator Renato Balestra je čest gost srpske prestonice, a novinari lista „Alo!“ zatekli su ga u jednom beogradskom restoranu, gde su ga pitali za mišljenje o odevanju srpskih pevačica. Za oko mu je najviše zapala pop diva Jelena Karleuša, a otkrio je i šta misli o Ceci Ražnatović, Seki Aleksić i Dari Bubamari.

„Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svetska rok zvezda, a njeni stajlinzi odaju utisak žene koja ima jak karakter. Verujem da je ljudi primete gde god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku, ne mogu da se otrgnem utisku da su Srpkinje veoma lepe i zgodne žene, s odličnim osećajem za modu“, ocenio je Balestra Karleušine kombinacije koje je nosila na snimanjima emisije „Zvezde Granda“.

Ceca, Svetlana Ceca RažnatovićFoto: MN Press/arhiva

S druge strane, svetski poznati dizajner nije mogao da veruje da pevačica Ceca Ražnatovićima dvoje dece.

„Teško mi je da poverujem da je majka dvoje odrasle dece, pogotovo jer izgleda veoma mladoliko. Dopada mi se kako joj stoji crna boja“, kazao je dizajner, a onda prokomentarisao i stajling Seke Aleksić.

Seka AleksićFoto: MONDO/Stefan Stojanović

„Volim da vidim naglašene obline na ženi jer je to uvek seksi. Međutim, teško mi je da poverujem da jedna žena ima toliko pari cipela“, našalio se Balestra kada je video fotografiju Sekinog garderobera.

Međutim, kada je trebalo da prokomentariše stajling koji je pevačica Dara Bubamaranosila u emisiji „Amidži šou“, dizajner se uzdržao od komentara.

dara bubamaraFoto: ATA Images/Antonio Ahel

„Uljudnije je da prećutim, a ako baš moram da kažem, najjači utisak na mene je ostavila Karleuša, a ovaj stajling zaista ne bih komentarisao“, zaključio je Balestra.

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама