KARLEUŠA OPET ISPLJUVALA RTS! Trošite pare građana SRBIJE i to na ŠTA?

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Pevačica Jelena Karleuša kaže da ju je više sramota da laže strane medije kako ne želi da ide na Evroviziju, dok RTS na ovo takmičenje šalje pevače koji nisu popularni ni u svom ulazu

 

Pop zvezda je nedavno dala na desetine intervjua za turske medije i gotovo svi novinari su je pitali zašto ne predstavlja Srbiju na evropskom muzičkom festivalu:

“Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ali u stvari bi trebalo da im kažem istinu. Ekipa sa RTS-a radije će pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu nego mene ili neku drugu pravu zvezdu,” kaže Karleuša za Informer.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/KARLEUSASTAR

Ona naglašava da Javni servis ne troši svoj već naš novac:

 

“To su pare nas građana Srbije! Njihove odluke nam se poslednjih godina vraćaju katastrofalnim plasmanom na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi. Ne želim nikog da ubeđujem da pošalje mene. Ako RTS smatra da osoba koju svetski mediji dočekuju raširenih ruku nije dobra za predstavljanje svoje zemlje, onda neka im bude, neću se nametati. Mrsko mi je i da pričam više o tome”.

 

(Espreso.rs)

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама