Kim Kardašijan: Problemi sa surogat majkom

Popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan nadala se da će aranžman sa ženom koja nosi njeno dete proteći bez problema, ali ne može da sakrije razočaranje zbog nekih odluka koje ona donosi i priznaje da je čekanje treće bebe u svakom smislu drugačije i teže za nju

Nije velika nauka shvatiti zbog čega bi porodica kao institucija mogla imati veliki značaj za američku rijaliti zvezdu Kim Kardašijan Vest (37). Kada pogledate listu njene braće i sestara, zaključak se nameće sam – odrastajući u velikom domu, Kim je naučila da ceni bogatstvo koje ne mora nužno biti materijalno. Okružena sestrama, Kloi, KortniKajliKendal i Kasandrom, te braćom RobomBrodijemBertom i Brendonom, lepotica jermenskog porekla spoznala je prednosti takvih okolnosti pa je poželela da na isti način odrastaju i njena deca. Kim već ima ćerku Nort (4) i sina Senta, koji će u decembru napuniti dve godine, a uskoro će se ostvariti kao majka po treći put i, kako je najavila, nema nameru da stane. Međutim, čekanje trećeg deteta po svemu je drugačije za Kardašijanku. Prvi put Kim neće biti dobiti dete prirodnim putem, već će se za bebin dolazak postarati surogat majka. Kako je nedavno izjavila, Kim očekuje ćerku, na oduševljenje starije sestre Nort koja nestrpljivo iščekuje njen dolazak.

– Nedavno smo organizovali “baby shower“ kako bismo osvestili Nort da se nešto dešava i pripremili je za bebu. Sve poklone je odnela u svoju sobu i rekla da će ih tamo čuvati za svoju mlađu sestru – rekla je Kim.

Supruga repera Kanjea Vesta bila je prinuđena da se osloni na opciju surogat majčinstva svojoj najmlađoj ćerki zbog komplikovanog i po život opasnog stanja njene materice, tačnije devijacije njene placente. Da ne bi rizikovala, Kim se odlučila na korak za koji je mislila da će joj mnogo lakše pasti nego što se ispostavilo. Naime, iako je svojevremeno izjavila da je “mrzela“ svoje trudnoće, te da se raduje surogat varijanti jer neće morati da prolazi kroz određene tegobe, sada uviđa da je neke druge stvari previdela i da propušta brojne čari koje sa sobom nosi drugo stanje.

– Svako ko misli da je ovo za mene lako, mnogo greši. Ovo iskustvo čak je teže nego prve dve trudnoće koje sam sama iznela zato što nemate kontrolu nad situacijom. Svakako da ćete za ovakav poduhvat odabrati osobu koju dobro poznajete i s kojom ste povezane ali, ipak, saznanje da sam prvo dvoje dece rodila sama a da treće neću, za mene je veoma teško – kaže Kim.

O surogat majci Kimine buduće ćerke ne zna se skoro ništa, osim da je reč o 27-godišnjoj Afroamerikanki koja i sama ima dvoje dece i supruga, ali na površinu je isplivao još jedan razlog zbog kojeg Kardašijanova nije zadovoljna načinom na koji se sve odvija. Navodno, osoba koja će devojčicu doneti na svet insistira da se beba rodi u jednoj bolnici u San Dijegu, što se kosi sa željama rijaliti zvezde. Kim se, naime, nadala da će njena ćerka biti rođena u bolnici nadomak Beverli Hilsa, u kojoj je rođeno i njeno prvo dvoje dece. Kako bliski izvori navode, ona je zbog toga veoma razočarana. Surogat majka želi da se porodi u svom gradu, a San Dijego je na dva sata od Los Anđelesa, gde stanuje Kim. Ipak, bračni opar Vest užasnut je njenom odlukom da odbije kraljevski tretman koji nudi bolnica na Beverli Hilsu, plaše se da će im se ćerka roditi u nedovoljno dobrim uslovima, pa čak i da će propustiti njeno rođenje. Nervira ih i što će u periodu u kojem se očekuje porođaj morati da odlete u San Dijego i odlože sve obaveze.

U maju ove godine Kimina majka ponudila se da bude surogat, ali su ona i njen suprug Kanje morali da ljubazno odbiju 61-godišnju Kris Džener. Kasnije je medijima cirkulisala “teorija zavere“ da Kimina mlađa sestra Kajli Džener čeka upravo njeno dete, ali ta informacija nikada nije potvrđena.

Dolazak nove naslednice, za koju je Kim izjavila da joj još uvek ne zna ime, očekuje se za početak naredne godine, a pre nego što se to dogodi porodica Vest pravi dodatne velike izmene u njihovim životima. Prodali su svoju vilu na Bel Eru za čak 17 miliona dolara i trenutno privode kraju izgradnju još većeg kompleksa na Hiden Hilsu, a plan je da se u novi dom usele oko katoličkog Božića.

Sa suprugom Kanjeom organizovala je nedavno i selidbu iz vile na Bel Eru, koju su prodali da bi se uselili u lepšu i veću, na Hiden Hilsu

Zdanje ima osam spavaćih soba i čak deset kupatila, više nego dovoljno za slučaj da svoju porodicu prošire za još budućih članova.

 story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама