Kontrolisano 12 bezbjednosno interesantnih lica, pronađen kokain

Cetinjska policija je uz podršku službenika Posebne jedinice policije Centra bezbjednosti Podgorica izvršili  raciju u ugostiteljskim objektima „1516” koji se nalazi u ulici Desete Crnogorske i „Tag” u ulici Njegoševoj na Cetinju i pronašla kokain.

Naime, službenici OB Cetinje su uz podršku PJP CB Podgorica, 01.01.2018. godine, u ugostiteljskom objektu „Tag”, u jednom od separea, pronašli odbačen zamotuljak u kojem se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase oko 0,4 grama.

„Daljim provjerama policijski službenici su došli do saznanja da su u tom separeu boravila bezbjednosno intresantna lica S.K.(24 ), M.M. (22) i I.M.(22), svi iz Cetinja. Od ovih lica prikupljena obavještenja. O događaju obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Postupajući po planskim, preventivnim aktivnostima službenici OB Cetinje izvršili su pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica na teritoriji Opštine Cetinje, kojom prilikom je kontrolisano ukupno 12 bezbjednosnointeresantnih lica“, saopšteno je u Upravi policije.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама