Kristali i šljokice na cipelama – novi letnji trend

Svetlucavi detalji i potpuno blistave cipele sa kristalima su sve popularniji trend ovog leta.

Osim toga, dizajneri su odlučili da svima ugode, pružajući veliki broj modela za svačiji ukus. Modne kuće i high street brendovi su za letnju sezonu predstavili patike, baletanke, sandale i visoke potpetice u najrazličitijim stilovima, ali svi imaju nešto zajedničko: kristale, svetlucavo kamenje i šljokice.

Brend Aquazzura se posvetio temi baleta i predstavio baletanke sa penušavim detaljima, cipele sa pertlama koje su ukrašene blistavim kristalima. Rochas velikodušno ukrašava cipele u novoj sezoni kamenjem različitih veličina i predlaže sjajne baletanke sa trakama.

Dolce & Gabbana se ne plaši da kombinuje čipku i štras, predstavljajući letnje i slatke papuče, koje će verovatno biti tiha alternativa patikama Hermes. Manolo Blahnik takođe ne ignoriše trend i lansira briljantne mule ravne cipele sa nitnama i kamenjem – prvobitni oblik broša.

Možda su najsmeliji ove sezone bili dizajneri brenda Miu Miu i predstavili prvi cipele potpuno posute sjajem sa visokim potpeticama, ukrašene kristalima.

foto: Thinkstock

b92

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама