Kurs zavođenja u Podgorici: Uče momke kako da prilaze djevojkama

Svjedoci smo da su nekadašnje druženje zamijenile razne socijalne mreže, pa je stoga Podgoričanin Darko Tomašević sa svojim saradnicima odlučio da organizuje kurs zavođenja gdje uči mladiće kako da pravilno priđu djevojci i zavedu je.

Kursevi se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela. Teorijski dio čine predavanja koja pomažu pri otkrivanju kočnice polaznika po pitanju žena. Tu je i praktični dio gdje sa polaznicima po nekoliko sati provode na terenu i pomažu im da probiju tremu tako što prilaze djevojkama.

“Obično to budu prometne ulice,tržni centri i noćni klubovi. Prijavljuju se momci od 18 godina pa sve do 40,a najprisutniji problemi su strah od prilaska i komunikacije sa djevojkama i takozvana zona prijateljstva. Polaznici obično misle da postoji magična riječ za startovanje djevojaka, što uopšte nije tačno”, pojašnjava Tomašević za CdM.

Njihova Instagram stranica Igra Zavođenja ima već oko pet hiljada pratioca za manje od četiri mjeseca, a otvorili su i istoimeno udruženje koje se bavi edukacijom u oblasti komunikacije sa posebnim fokusom na muško ženske odnose.

“Već brojimo oko 30 članova. Član se postaje korišćenjem bilo koje usluge udruženja”, ističe Tomašević za CdM.

On navodi da uvijek kaže momcima da nije važno šta govore djevojci, već način na koji to rade, kao i to da je samopouzdanje ključ uspjeha sa ženama.

“U većini slučajeva polaznici žele žensku pažnju i seks, ali postoje i drugačiji slučajevi. Veoma sam zadovoljan dosadašnjim rezultatima koje je postiglo naše udruženje i u martu imamo u planu organizovanje seminara u Podgorici na temu muško ženske dinamike gdje će govoriti gostujući predavači iz regiona, stručnjaci i psiholozi, Stefan Mićković kao instruktor zavođenja u udruženju i ja”, kaže Tomašević.

Prema njegovim riječima, i sam je bio skoro bezuspješan i dosta ankciozan sa suprotnim polom.

“Tako sam saznao da u svijetu postoje organizacije za pomoć pri zavođenju (seduction and dating community). Zanimajući se za tu tematiku prije pet-šest godina došao sam u kontakt sa organizacijama iz Amerike, Engleske i Srbije. Bio sam polaznik njihovih edukacija na temu muško ženskih odnosa i to mi je definitivno uticalo na dalji tok života”, ocjenjuje Tomašević.

Hrabro je odlučio da stečeno znanje prenese momcima u Crnoj Gori.

“Nama je cilj da promijenimo svijest ljudima u Crnoj Gori kada su u pitanju muško ženski odnosi,posebno onima koji žene smatraju kao niža bića i da jednostavno uživaju u njihovom društvu. Pošto živimo u patrijarhalnom okruženju i društvu, mogu slobodno reći, lažnog morala, to i nije baš bilo lako sprovesti kod nas. Momci su usljed manjka komunikacije sa nježnijim polom izgubili osjećaj za istu.

cdm.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама