Ljubav je pobedila: Ana progovorila o pomirenju sa Rastom

Nakon što su se na bini zajedničkog koncerta u Makedoniji strasno poljubili, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta potvrdili su pisanja da su se pomirili.

Njih dvoje za Blic otkrivaju kako je do toga došlo.

– Napravili smo sjajan koncert u Makedoniji, a svima je i dalje glavno pitanje da li smo Stefan i ja u braku ili ne. Kao što sam se oglasila kada smo bili u problemu, neću ćutati ni sada. Tada sam govorila istinu i govorim je i sada: Stefan i ja smo zvanično razvedeni, nismo u braku, pred zakonom nismo muž i žena. Međutim, ljubav koju osećamo nas je vezala jače od bilo kog papira i zakona. Prevazišli smo probleme koje smo imali, nastavili smo tamo gde smo stali. Uživali smo u prvom zajedničkom koncertu posle mog porođaja, uživamo u svakom danu koji provedemo sa Tarom, u svakom našem trenutku – kroz osmeh kaže Ana, dok je Rasta štur na rečima.

– Ne volim puno da pričam o privatnom životu. Ono što mogu da kažem je da smo i mi kao svi drugi ljudi od krvi od mesa. Proživljavamo sve momente, i one lepe i one ružne. Preživeli smo razna osuđivanja i na kraju smo jači nego ikada – ističe Reper.

Ana će se uskoro na scenu vratiti i sa novim albumom, koji je na čekanju zbog bolestiMarine Tucaković.

– Moj album još nije gotov. Ima nekoliko pesama koje je uradio Stefan, ali sada čekam moju Marinu da ga začini svojom magijom. Da li ću izdati album na proleće ili na jesen – ne opterećujem se. Najvažnije je da njoj bude bolje, a mi dalje sa albumom idemo samo sa Marinom – kaže pevačica, koja se još navikava da ćerku zbog posla mora da ostavi kući.

– Kada sam zbog koncerta išla u Makedoniju, čuvala je moja mama, a Stefan i ja samo svaki čas zvali preko video poziva kako bismo mogli da je gledamo. Nikada nisam ni sanjala da će mi toliko nedostajati u svakoj sekundi razdvojenosti. Međutim, mislim da je razdvajanje dobro i za mene i za nju, ma koliko mi to teško padalo – zaključuje Ana za Blic.

story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама