Luđi savet od njenog nećete čuti! (VIDEO)

Zahvaljujući Kari Delevinj i nekim drugim lepoticama, ponovo su u trendu guste, deblje obrve. Blogerka Fara Dukai ima neobičan savet u vezi sa tim kako da vam obrve postanu gušće.

Naime, ova blogerka je postavila video u kojem obrve trlja lukom, i tvrdi da to pomaže da brže porastu.

Sasvim očekivano, Fara je video postavila na svoj Instagram i tako potpuno podelila mišljenja – mnogi su izrazili svoju brigu da će im, ako poslušaju njen savet, posle toga lice mirisati na luk.

„Sok luka sadrži sumpor koji ubrzava rast obrva i čini da budu gušće“, napisala je blogerka uz video, na koji je „pristiglo“ 9.500 komentara.

Ova devojka u opisu videa objašnjava da treba ostaviti da se sok luka osuši na obrvama, a zatim isprati vodom i očistiti tonikom.

Izvor: YouTube

„Radite to svakog dana, samo pazite da vam ne uđe u oči“.

Njen savet je naišao na kometara poput: „Fuj, miris će se zadržati danima“, „Time ćete verovatno postići samo da vam suze oči, a lice miriše čudno“.

Fara je inače poznata po svojim neobičnim savetima za lepotu, pa je tako na primer u jednom videu pravila maskuo od papaje i kurkume, za koju tvrdi da uklanja malje sa lica.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама