Marina Tucaković se lavovski bori da ozdravi:

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu, žena koja je sarađivala za gotovo svim srpskim, ali i bosanskim, hrvatskim, kao i makedonskim pevačima trenutno proživljava dramu boreći se za život

Marina Tucaković, koja je u životu bila uvek nasmejana, uprkos tragedijama koje su joj se dogodile, već neko vreme leži na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, gde se bori sa opakom bolešću.

Kako prenosi Kurir, Marina je danima bila slaba i malaksala, a u nedelju joj je pozlilo. Nako što se čula sa prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović pevačica ju je nagovorila da odu kod lekara.

– Marina je danima bila slaba i malaksala, a u nedelju joj je pozlilo. U prvom trenutku je pomislila da je u pitanju virus i tome nije davala na značaju. Međutim, dan kasnije Ceca ju je pozvala da je pita kako je, a ona joj je odgovorila da je loše, ali da će ona to da pregrmi – kaže izvor za Kurir.

Pevačica je nagovorila tekstopisca da potraži pomoć. Urađena joj je biopsija na Institutu za onkologiju i zadržana je na lečenju.

– Marina je saznala da boluje i odmah je po savetu lekara uradila sve potrebne analize. Sada čeka rezultate biopsije, a za to vreme ne gubi nadu da će sve biti uredu. Ona je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje – kaže za “blic.rs” Marinina dobra prijateljica koja je sve vreme uz nju.

Ona potom dodaje da prijatelji i porodica ni na minut ne napuštaju tekstopisca.

– Marina je porodicu, ali i sve bliske prijatelje odmah obavestila šta se događa. Porodica je ne napušta ni na minut, a prijatelji non-stop zovu da provere kako se oseća. Poznato je da je Marina sve životne drame proživljavala tiho i u svoja četiri zida, te i sada umiruje sve govoreći da će sve biti uredu – kaže dalje prijateljica.

Marina se trudi da maksimalno miruje i ne želi da misli ni na šta drugo osim na pozitivan ishod. Kao što se celog života borila lavovski, tako se i sada sprema za bitku koja joj predstoji.

– Sigurni smo da je njoj najteže, ali se svi trudimo da maksimalno budemo tu i da je ne ostavljamo samu – završava njena bliska prijateljica.

Podsetimo, Marina Tucaković, iako uvek raspoložena za šalu, kakvu je znaju i svi prijatelji, osmehom je oduvek krila sve boli koje su joj se dogodile. Kako je govorila, najveća tragedija koju nikada neće uspeti da prežali je smrt voljenog sina.

Tekstopisac je decembra 2008. godine izgubila je sina Miloša. U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život posle gubitka, ali i da joj je najteže u ovim danima kada se godišnjica približava.

– Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima… Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja – ispričala je Marina.

story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама