Misteriozno ubistvo pjevačice Jelene Marjanović

Jana ne zna da joj je mama ubijena!

Rasplet misterioznog ubistva pjevačice „Granda“ Jelene Marjanović, prema nepotvrđenim informacijama, sve je bliži, ali policija ni juče nije željela da daje zvanična saopštenja i govori da li ima bitnih pomaka u istrazi niti da li je eventualno hapšenje osumnjičenog za to brutalno ubistvo na pomolu.

Marjanovići su juče samo nakratko napustili porodičnu kuću u Borči, kada je Zoran izveo ćerkicu Janu u pratnji svog oca Vladimira.

– Ne miješam se u posao policije, posvećen sam djetetu 24 sata. Trudimo se da se adaptira na situaciju u kojoj smo. Normalno je da priča o svojoj mami. Pominje je. Ne izlazimo često, jer je ispred kuće mnogo novinara i fotoreportera. Samo nas slikaju, čim nas vide da izlazimo iz kuće. Svaki naš korak protumače kako oni žele, pa ne izlazimo kako ne bi objavljivali laži o nama. Izveo sam Janu u igraonicu. Poludeće dijete u kući cio dan. Ovo ne bih poželio ni neprijatelju – kazao je Zoran za Alo.

Zlatko Đorđević, koji je sa suprugom Nadom Topčagić bio bliski prijatelj pokojne pjevačice, potvrdio je takođe da se život porodice Marjanović pretvorio u agoniju posle Jeleninog ubistva.

– Nada i ja smo prije dva dana bili kod Marjanovića. Oni su ljudi u totalnom haosu. Ne mogu normalno da žive ni da se kreću od novinara i fotoreportera. Osjećaju se loše zbog velikog medijskog pritiska. Zoran ne može ni da izađe u svoje dvorište cigaretu da zapali, niti da ode u prodavnicu. Kada je prvi put odveo dijete u igraonicu, pisali su da je pobjegao. Stvarno im je teško. Svi su u agoniji i čekaju da se konačno nađe krivac za Jelenino ubistvo. Samo im je to važno u ovom momentu – kazao je Zlatko.

– Jelenina mama je zanijemela. Ne priča o Jeleni, ne priča ništa. Osjeća se užasno. Ide joj na grob svakog dana, baš joj je teško. Žena je pravo sa onkologije otišla na ćerkinu sahranu. Čudim se kako je uopšte preživjela taj šok kada je saznala da su joj ubili ćerku. Jelena joj je svakog dana donosila hranu u bolnicu i bila joj je glavni oslonac u životu – rekao je Zlatko za Alo,  i otkrio da mala Jana ne zna šta se zapravo desilo sa njenom mamom.

– Jana ne zna da joj je mama ubijena, to se ne pominje. Ona misli da joj je mama nestala. Ne pominjemo Jelenu uopšte pred Janom. Svi se sa njom igramo, animiramo je i trudimo se da joj tako skrenemo misli. Mnogo su bile vezane. Dijete je malo, naravno da joj Jeca mnogo fali – kaže Zlatko.

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама