Mojkovački DPS odgovorio Demokratama: Mlatite praznu slamu

Apsolutno nepoznavanje termina kojima se nasumično razbacuju Demokrate su jedino što može uroditi plodom iz njihovog vidno siromašnog vokabulara. Permanentno potenciraju Demokrate pitanje ko stoji iza naših saopštenja, pa nam nije jasno da li je problem u tome što ne znaju da čitaju ili samo pokušavaju da skrenu sa teme? Nije lijepo kititi se tuđim perjem,ma kakvo ono bilo, Bojane Mišniću, kao što ti činiš 16. septembra 2017. kada javno potpisuješ riječi koje nijesu tvoje, već tvojih učitelja Bečića i Bogdanovića. Ne shvataš Mišniću, kao ni tvoj kolega Stanić, da jedino napuštanje o kom će se raspredati na političkoj sceni, će nastati kada vaš Bečić pusti niz vodu i tebe, i Stanića i vaš malobrojni OO u Mojkovcu – poručuju iz mojkovačkog DPS-a.

Reagovanje DPS-a na saopštenje potpredsjednik mojkovačkih Demokrata Bojana Mišnića:

Vjerovatno kada bi još jednom Mišniću pročitao ovo što si navodno napisao, shvatio bi koliko je tvoje istupanje u javnosti sa ovakvim saopštenjem postalo degutantno. Ništa novo nemaju da nam poruče Bečić i Demokrate, a izgleda ni ti sugrađanine Mojkovčana, već narodski rečeno danima ,, mlatite praznu slamu”.

Neka te poduče tvoji mentori iz Podgorice šta znači skraćenica ,, OKG” kojom si se ,,razmahao” u svojim- Bečićevim, saopštenjima. Montiranje video snimaka i njihovo  nezakonito snimanje, a sve u cilju dovođenja u zabludu crnogorske javnosti dolikuje jednoj amaterskoj i niskoprofitabilnoj kriminalnoj grupi kakvom možete nazvati jedino sami sebe i vašeg Bečića, a priča o ugnjetavanju Mojkovčana je priča koja ne pije vodu.

Navedite poimenično koji su to članovi OO DPS-a Mojkovac nas napustili? Paralelno s tim, navedite i vaše članove OO u Mojkovcu čiji je sastav veoma simpatičan po tome što iz vašeg prvog pisanja stekli smo dojam da je riječ o istoimenim blizancima jer se većina imena spominje i više od dva puta.

Kako  ste se vi i Bečić žarko borili za Crnu Goru iz vaše matične partije, Mojkovac , a ni Crna Gora nijesu zaboravili. Mojkovčani se pitaju, kako bi se onda Bečić i ti tek borili za dobrobit Mojkovca?

Neuspješno pokušavate da sopstvene taktike projektujete na nas, ali vam to na izrazitu žalost i tvoju i Bečićevu ne ide za rukom. Malverzacije kojima se danima bavite , samo su nastavak malverzacija koje su Demokrate dovukle za sobom iz Kotora, Budve i Herceg Novog, koje toliko žele predstaviti bastionima svoje vlasti.

Demokrate ne mogu da shvate da njihovi pokušaji da oblate visoke državne funkcionere ostaju samo pokušaji. A zašto Mišniću, pitaš se? Zato što iza naših visokih državnih funkcionera stoje rezultati, dok iza tebe i Bečića stoje samo Bečićeve prazne priče.

Ne vodi se izborna kampanja Mišniću podmetanjem saopštenja sopstvenim regruterima- što Aleksa Bečić uporno čini. Možda je najbolje pitanje za tebe – zašto se tvoj Bečić ne potpiše ispod ovakvih laži, nego tebi tako nesebično prepušta tu privilegiju?

analitika.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама