Muhović DPS-u: Smeta vam džamija, zastava vam je kost u grlu

Funkcioner Bošnjačke stranke i predsjednik Opštinskog odbora te partije u Petnjici Adnan Muhović, na svom Fejsbuk profilu ponovo je kritikovao Demokratsku partiju socijalista.

On je objavio sliku opštinske zastave ispod koje je napisao:

“Zvanična zastava naše opštine koju bojkotuje zvanična jednopartijska DPS-ovska vlast! Ova bi zastava trebalo da se vijori na zgradi opštine, ali jednostavno smeta DPS-u!

Zaista žalosno, kakvi su to izdajnici bošnjačkog roda i naroda! Natjerajmo ih svi zajedno da ovaj bajrak časti i slobode stave gdje mu je mjesto! Na zgradu opštine!”, napisao je Muhović.

Dalje navodi da DPS-u smeta džamija.

“Smeta im džamija! Džamija kakve nema na Balkanu, sa tri sprata, iz 16-og vijeka. Džamija koja svjedoči o opstojnosti i istrajnosti islama i bošnjastva u Gornjem Bihoru”, napisao je, dodajući da su on i odbor BS-a vodili veliku borbu za zastavu „koju izdajnici sada bojkotuju“.

„Ja sam prije mjesec dao i javno saopštenje u vezi sa ovim problemom. Međutim, to nije urodilo plodom. DPS-u je ova lijepa zastava kost u grlu. Predsjednik opštine nikad je nije stavio u svoju kancelariju. Jasno je tu sve, zato vas molim i vi iz dijaspore da se uključite, jer su ugrožena određena prava i grubo se krši Statut. Cilj DPS-a je jasan, da se bojkotom zastave ona polako izbriše kod Bihoraca. Zato čuvajmo kulturu, ne dajmo da dođe do toga“, napisao je, između ostalog, Muhović.

Antena M

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама