Muški kutak

Moda za muškarce: Ovih 9 proljećnih trendova treba da izbjegavate ove sezone

Ako želite da izdominirate ovog proljeća, ovih 9 muških trendova morate da zaobilazite u širokom luku.

PANTALONE SA CVIJETNIM PRINTOM

Većina muškaraca želi nešto drugačije. Umjesto da se trudite da budete posebni po svaku cijenu, pokušajte sa sigurnom opcijom. Crvene ili kobalt plave pantalone su komadi odjeće će dugo biti u trendu za razliku od ekscentričnog cvijetnog printa.

DUGI TANKI ŠALOVI

Stil dugih tankih šalova kojeg su promovisali Džoni Dep i Leni Kravic definitivno ne pristaje svakom. Muškarci ovaj detalj nose ili kao dio svakodnevne garderobe ili dodatak uz kojeg će dopuniti svoj stil. U svakom slučaju, izgledaćete kao neko ko je previše vremena provodio razmišljajući šta da obuče.

MUŠKI KOMBINEZONI

Ovaj komad odjeće možete nositi isključivo ako ste pilot ili vozač formule 1.

PREŠIROKE ELEGANTNE PANTALONE ZA ODIJELA

Moda širokih muških klasičnih pantalona je davno iza nas, a posebno je bila izražena tokom 1930-ih, 1940-ih i 1950-ih godina prošlog vijeka kada su se nosile uz neizbježne tregere. Ukoliko imate problema sa konfekcijskim brojevima, jer stalno varirate sa kilažom, uvijek je dobro posjetiti krojača koji će vam prepraviti odjeću. Skladno skrojene pantalone su uvijek u modi.

MONOHROMNI BIJELI AUTFIT

Svi volimo dobru bijelu jaknu, bijeli džins ili dobar bijeli laneni sako. Ali sve to u kombinaciji izgledaće malo previše. Ipak želite monohromni autfit? Makar pokušajte sa sivom majicom ili braon cipelama.

PROVIDNA ODJEĆA

Nikada nemojte da oblačite providu odjeću, bez obzira da li imate tijelo poput grčkih bogova.

SUPER USKI DŽINS

Uski džins nalik helankama ne preporučuje se ni ženama, a posebno ne muškarcima. Ukoliko želite da nosite uski džins, samo izvolite, ali za 10 godina kada budete gledali svoje slike poželjećete da ih nikada niste obukli.

DUBOKI V IZREZI

Uprkos tome što imate snažne definisane grudi, ne bi trebalo da nosite majice sa predubokim izrezom. Ukoliko vam se sviđa ova vrsta majica pronađite modele sa manjim V izrezom i uživajte u tom stilu.

PREVIŠE BOJA

Kada uđete u sobu, ljudi treba da primijete vaš autfit koje su uljepšale boje, a ne da od cijele odjevne kombinacije uoče samo boje. Ukoliko želite da nosite izražajne boje, probajte sa neutralnim bojama, poput plave, sive, braon i bijele.

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама