Najbolja riba na estradi?

photo Facebook

Goga Sekulić je zadovoljna svojim izgledom i ne libi se da to i glasno kaže

„Uvijek sam bila najbolja riba na estradi. Na početku karijere, kada sam pjevala ‘Ljubavnicu’ bila sam mršavica, čak pretjerano. Sebi sam najbolje izgledala 2006. godine, kada sam izdala album ‘Gaćice’, tada sam imala intezivne treninge, vidjeli su se trbušnjaci. Sada svima djelujem ljepše, jer sam zrelija. Smršala sam i bitno je da se osjećam lijepo. Pršte komplimenti na sve strane, i od žena i muškaraca“, hvali se Sekulićeva.

Ona kaže da je djevojka iz naroda, spontana i da je možemo vidjeti i namontiranu, ali u sportskoj odjeći, dok čeka red u pošti ili baca đubre.

„Moja spontanost je osvojila ljude i meni je drago što me gotive baš zbog toga. Meni prilaze poznati momci, sportisti, mangupi…Desi mi se da mi nekad priđu i mlađi momci, studenti koji imaju 22 godine. Oni misle da imam 27 godina, posebno kada me vide bez šminke“, priča pjevačica za „Alo“.

Goga je u ovom kratkom intervjuu, otkrila da planira da napiše knjigu.

„Ne vjerujete koliko sam knjiga pročitala. Toliko da nemam više šta da čitam. Zato pišem svoju knjigu. Godinama unazad pišem teze i čekam da se ostvarim kao majka. Onda se desila tragedija, izgubila sam supruga i tu sam stala. Moram da procijenim šta ću sa knjigom, a ako sledeće godine budem sama, onda ću je završiti. Knjiga će biti moja životna priča“, otkriva Goga.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама