Najveći mađioničar na svijetu otkrio trik! (VIDEO)

Foto: YouTube/screenshot/TheDavidCopperfield

Ne bi on, sudija ga natjerao…

Dejvid Blejn, Dajnamo… ovi momci izvode trikove nakon kojih na Internetu kreće ludnica od pitanja i teorija „kako su to uradili“. Ipak, pre njih je bio jedan oko kojeg je oduvijek postojao veo misterije.

Pripišimo to činjenici da kada je prolazio kroz Kineski zid nije bilo društvenih mreža na kojima bismo mogli da „dumamo“ i otkrivamo tajne, ali i zbog činjenice da „niko, niko, niko“ osim onih upletenih u organizaciju njegovih nastupa ne smije da zna kako su trikovi izvedeni.

Pričamo o Dejvidu Koperfildu, najčuvenijem i najplaćenijem mađioničaru današnjice.

Koperfild ovih dana izvodi svoje trikove u Las Vegasu. Jedan od njih je jedne večeri pošao po zlu, zbog čega je slavni mađioničar morao da otkrije KAKO JE IZVEDEN TRIK!

Doduše, nije se dogodio kiks na bini, niti se on osramotio, već se jedan od učesnika sapleo, zaradio povrede, a onda tužio mađioničara za lepu svotu novca. Slučaj je stigao do suda, gdje je sudija tražio da zna kako se učesnik povrijedio. I… evo ga.

Te večeri je Koperfild izvodio trik „13“. Mađioničar na binu izvede trinaestoro ljudi iz publike, a onda oni nestanu!

Izvor: YouTube/professor434

Kako se izvodi ovaj trik? Previše jednostavno, toliko da će se većina ljubitelja misterije razočarati – na podu bine se nalazi ulaz u hodnik koji ide do kraja sale. Učesnici trika brzo trče i dok publika gleda u Koperfilda izlaze iz dvorane, da bi onda ponovo ušli dok zapanjena publika aplaudira…

Očekivali ste više, zar ne? Dobro, znamo da ne mogu da nestanu, ali opet…

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама