Nakon pet decenija provedenih u Beogradu, Miroslav Ilić se vraća u Mrčajevce

Miroslav Ilić rešio je da nakon 50 godina napusti Beograd i vrati se u Mrčajevce.

Legendarni pevač planira da renovira kuću pokojnog oca Živote u rodnom selu, gde će od početka 2018. godine živeti sa suprugom Gordanom, saznaje Kurir.

– Miroslav redovno obilazi rodno selo, tamo se najprijatnije i najspokojnije oseća. Svaki veliki praznik obeležava upravo tamo, pa će Badnji dan i Božić s porodicom provesti u Mrčajevcima, uz tradicionalne običaje. Boravak će iskoristiti da angažuje majstore kako bi preuredio dom jer bi već u martu trebalo da se preseli. Oko toga nema mnogo posla jer Gordana vodi računa o svemu, ništa nije zapušteno. Ilić je navikao na beogradski način života, ali zavičaj mu mnogo nedostaje. Tamo se oseća kao svoj na svome, a meštani ga obožavaju. Svi ga doživljavaju kao velikog prijatelja, niko nema utisak da je poznata ličnost jer se nije promenio ni uobrazio – otkriva izvor i dodaje da Slavuj iz Mrčajevaca neće prestati da radi iako će mnogo više vremena provoditi u zavičaju.

– Dolaziće na snimanja i poslovne sastanke kao i dosad. To što odlazi iz srpske prestonice ne znači da će zapostaviti muzičku karijeru – kaže jedan Ilićev prijatelj

Miroslav Ilić je potvrdio ova saznanja.

– E pa sad… Vi znate da ja Mrčajevce doživljavam na poseban način. Stalno idem tamo i mnogo volim svoje selo i ljude s kojima sam odrastao i delio i dobre i loše stvari. Ne odlazim iz Beograda, ali biću u Mrčajevcima koliko god mogu. Ako je to selidba, onda neka bude da se selim tamo – rekao je za Kurir vlasnik brojnih hitova.

Miroslav je nedavno priznao da već dugo pati za rodnim selom.

– Počeo sam da sanjam moje Mrčajevce, zato želim Beograđanima da kažem doviđenja! Moja krv je seljačka i to je moja prirodna sredina. Najveću popularnost sam imao dok sam živeo u Mrčajevcima. Tamo sam ja Miro, njihov dečko koga znaju od rođenja – kazao je Ilić.

story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама