Natalija „TRIK FX“: Umalo da umrem zbog greške ljekara

Pjevačica grupe „Trik FX“ Natalija Ibraimov nedavno se povjerila javnosti da ima želju da ozdravi i da joj na putu oporavka bog bude u pomoći. Kako je ispričala za „Alo!“, ona još ne zna od čega boluje, a malo je falilo da umre kada su joj ljekari dali pogrešnu injekciju.

Znate kako, ja sam dobila upalu leđnog mišića zbog prevelike fizičke aktivnosti, što na nastupima, što privatno, ali nisam to na vrijeme sanirala, pa, bogami, oko godinu dana trpim bolove u predjelu leđa. Iako sam mislila da je to obična upala, izgleda da mi se nešto drugo dešava. Konstantno sam godinu dana trpjela bolove i sada sam riješila da saznam šta mi je. Radila sam brojne analize, ali još nisam dobila dijagnozu – povjerila se energična pjevačica i dodala:

– Joj, svašta mi se desilo posljednjih mjesec i po dana. Prošla sam kroz pakao. Pored toliko analiza, dogodilo mi se i to da sam primila pogrešnu injekciju, zbog čega zamalo da umrem. Sada se bolje osjećam, hvala bogu. Pronašla sam čovjeka kod kojeg idem na terapije, istežem leđni predio koji me boli i za sada mi njegova metoda zaista pomaže – rekla je Natalija, koja još ne zna šta joj uzrokuje bolove, ali sumnja na slezinu.

– Pošto već dugo ne mogu da saznam šta mi se dešava, počela sam sama sebi da dajem dijagnoze. Sumnjam na tri stvari. Moguće je da je riječ samo o mišiću, možda je problem cista koju su mi skoro konstatovali u tom dijelu leđa, a lično najviše sumnjam na slezinu. Nadam se da ću uskoro saznati od čega bolujem – kaže pjevačica o kojoj najviše brine suprug Sani.

– Mi smo ljetos htjeli da se odmorimo mjesec dana, ali nikako nismo mogli taj luksuz sebi da damo. Mora da se radi. Nije jednostavno ostati bez prihoda toliki period. Eto, šta se dogodilo zbog tolikog rada. Nataliji se stanje pogoršalo, zato poručujem vašim čitaocima da više brinu o zdravlju – rekao je Sani, piše Alo.

kodex.me

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама