NE PIŠE MU SE DOBRO

MONSTRUMA U ZATVORU ČEKA PAKAO Zatvorenici mu poručili: Rasporićemo te da umreš u mukama kao tvoja žena i dete

Dvostruki ubica nalazi se u Centralnom zatvoru u Beogradu sa još trojicom zatvorenika u ćeliji.

 

– Ne pravi probleme i ne žali se na uslove u kojima se nalazi. Redovno jede, ali jedva da komunicira sa ostalima. Stražarima se ne žali – tvrdi izvor u CZ.

 

Međutim, ono što je svakako bilo očekivano jeste reakcija ostalih zatvorenika na Nikolićev odlazak. Kad su čuli da je ubio ženu i dete, rešili su da mu zaprete.

 

– To je prva reakcija ostalih. U zatvoru najgore prolaze ubice dece. Prvog dana su mu dobacivali da će ga „rasporiti, da umre u najgorim mukama, kako su mu umrli žena i dete“, drugi su mu pretili da će „osetiti mušku ruku na sebi“, treći „ da će se kajati, ali da umreti tako lako neće“ – kaže izvor.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Doktor Zlatko Nikolić, viši naučni suradnik u penziji, koji je svoju karijeru započeo kao vaspitač KPZ „Niš“, iz iskustva govori o slučaju dvostrukog ubistva u Rakovici.

 

– Psihopata koji je ubio ženu i dete imao je samo jednu želju, a to je da zadovolji svoju egoističnu potrebu za osvetom. Takoje zadovoljio mržnju prema toj ženi . Dete mu je za to poslužio. On čak nije želeo ni da ispriča šta se desilo i sada se ponaša po principu „izbušenog balona“. Sebe je zadovoljio, ostalo ga ne zanima. U zatvoru neće dobro proći jer su kriminalci socijalizovani ljudi i tačno znaju šta je uradio detetu, što ne praštaju – objašnjava Nikolić, koji tvrdi da čovek koji je bio na posmatranju u bolnici „Laza Lazarević“, nije smeo da provede sa detetom sedam i po sati.

 

Da podsetimo, Marko Nikolić je u sredu posle podne, naočogled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušavali da zaustave nasilje.

 

(Kurir.rs/Alo)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама