Neograničeni pozivi, poruke i internet do kraja 2018. za 29,9 eura

“U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 29,9 eura omogućava svim korisnicima m:tel-a da do kraja 2018. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže, kao i neograničeni mobilni Internet”, saopštili su iz m:tel-a.

Pored godišnje karte, u ponudi je i petnaestodneva dnevna karta za samo 5,9 eura.

Kupovina m:roming karte se vrši putem m:tel menija, pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica kao i slanjem poruke tiket3 na broj 14555 (za aktivaciju 15-dnevnog tiketa) i poruke tiket4 na broj 14555 (za aktivaciju godišnjeg tiketa Prva klasa).

“Naši korisnici koji putuju u Sloveniju i na Kosovo u  istom promotivnom periodu  mogu aktivirati i godišnju mroming kartu po cijeni od 39,9 eura. Takodje, u ponudi je najpovoljniji roming za sve koji putuju u Bosnu i Hercegovinu, i to trodnevni tiket po cijeni od2,9 eura i petnaestodnevni tiket za samo 4,9 eura”, dodaje se.

Tiketi su namijenjeni svim prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a. Promotivni period traje do 31. Decembbra 2017.godine, nakon čega će godišnji tiket koštati 39,9 eura.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама