NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI:

Ana Sević konačno progovorila o Lukasu, ali i braku sa Darkom!

U estradnim krugovima šuškalo se da je pevačica u svoj krevet dovodila Lukasa dok je njen suprug Darko Lazićbio na nastupima, te da je Aci slala i ljubavne poruke.

Ona sada otkriva u kakvim je odnosima sa pevačem, ali i sa svojim mužem.

 

„Aca je moj dragi kolega, zašto ne bismo bili dobri? Prosto, svi na estradi funkcionišemo lepo, bez obzira na to što ljudi pišu. Kada bismo verovali u takve stvari, niko ni sa kim ne bi razgovarao. Darko i on su uvek bili dobri i sada su“, kaže Ana Sević.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kada su se pojavile priče da je Ana Lukasova ljubavnica, i to duže vreme, šuškalo se da će upravo to biti okidač njenog i Darkovog razvoda, ali Sevićeva kaže da od kraha braka nema ništa.

 

„Ma kakav razvod? Razvodili su nas i pre nego što smo se venčali, tako da smo mi na te stvari, nažalost, navikli. Mi smo u istom poslu i apsolutno znamo kako sve funkcioniše. Znamo šta je istina. Ko hoće neka veruje u šta želi, ja se tu ništa ne bih mešala“, kaže Ana Sević.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Korisnici društvenih mreža nedavno su ponovo počeli da se šale na račun Darkove kilaže, a Ana kaže da ne može da pomogne suprugu da smrša.

 

„Ne mogu ja tu ništa. To je nešto što zavisi od njega, kao što i svaka odluka zavisi od osobe koje se i tiče. Ja sam tu da ga podržim i u treninzima, i u dijeti, i u svemu, ali to je isključivo njegova odluka. On čovek voli da jede, šta da radim“, nemoćna je Ana Sević.

 

Podsećamo, nakon kraha braka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović, šuškalo se da se Ana Sević zaljubila i da svog supruga, Darka Lazića, vara sa njim.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ, ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

(Kurir.rs/Blic, Dušan Panajotović)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама