Novljanima za Novu pjevaju Georgiev i Van Gogh

Nakon Kotora i Tivta, i Herceg Novi je objavio bogat novogodišnji program, koji će trajati od 30. decembra do 2. januara. Naime, tokom novogodišnjih praznika na Trgu Nikole Đurkovića nastupiće poznati bubnjar Dragoljub Đuričić potpomognut svojim bendom Balkanska lavina, te poznati beogradski pop-rock sastav Van Gogh, hercegnovski kantautor Vlado Georgiev i Boka bend, ali i beogradski sastav Tropico bend, saopštili su iz turističke organizacije ovog grada.

Program počinje 30. decembra manifestacijom Dječija nova godina, tokom koje će najmlađe, poklonima i adekvatnim programima, zabavljati Djeda Mraz i novski umjetnici. Potom će koncert na Trgu Nikole Đurkovića imati Dragoljub Đuričić i Balkanska lavina, a Nova 2018. godina će se na hercegnovskom glavnom trgu dočekati uz Vlada Georgieva, dok će kao predgrupa nastupiti hercegnovski sastav Boka bend. Prvog dana 2018. godine takođe na trgu će svoj koncert održati poznati beogradski pop-rock sastav Van Gogh, dok će 2. januara nastupiti sastav Tropico bend takođe iz Beograda.

Doček Nove 2018. godine upotpuniće i hercegnovske klape koje će na trgu imati cjelodnevni program 31. decembra i 1. i 2. januara, a novina je i činjenica da je Turistička organizacija obezbijedila da se tokom tih dana za posjetioce dijele besplatno vino, pivo, sokovi i girice.

Četvorodnevni program dočeka Nove 2018. godine Turistička organizacija Herceg Novi organizuje u saradnji sa opštinom ovog grada.

Doček Nove 2018. godine upotpuniće i hercegnovske klape koje će na trgu imati cjelodnevni program 31. decembra i 1. i 2. januara, a novina je i činjenica da je Turistička organizacija obezbijedila da se tokom tih dana za posjetioce dijele besplatno vino, pivo, sokovi i girice

cdm.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама